Δημοσίευση : 09:40 17-10-2016

Γιατρός «μαϊμού» συνελήφθη στα Ιωάννινα

Κατά την έρευνα στο ιατρείο, κατασχέθηκαν 1.129 αμπούλες, έξι γυάλινα φιαλίδια με σκευάσματα, 592 βελόνες βελονισμού και 26 σύριγγες, που εστάλησαν για ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί τι περιείχαν

Λειτουργούσε ιατρείο παριστάνοντας τον γιατρό αλλά και τον… βελονιστή, έδινε φάρμακα σε ασθενείς, αλλά δεν διέθετε ούτε άδεια άσκησης επαγγέλματος ούτε και… πτυχίο ένας 51χρονος που συνελήφθη με πλήθος φαρμάκων στα Ιωάννινα!

Οι άνδρες της Ασφάλειας, που είχαν πληροφορίες ότι δεχόταν παράνομα ασθενείς, αποφάσισαν να επέμβουν όταν είδαν μία γυναίκα να βγαίνει από το χώρο που χρησιμοποιούσε ως ιατρείο και εκείνη τους είχε πως είχε πληρώσει τον γιατρό για την επίσκεψη. Αμέσως, έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον 51χρονο που δεν είχε να τους δείξει τις απαραίτητες άδειες. Κατά την έρευνα στο ιατρείο, κατασχέθηκαν 1.129 αμπούλες, έξι γυάλινα φιαλίδια με σκευάσματα, 592 βελόνες βελονισμού και 26 σύριγγες, που εστάλησαν για ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί τι περιείχαν.

Ο ψευτογιατρός, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ακόμη 340 ευρώ και ένα μπλοκ απόδειξης παροχής υπηρεσιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για απάτη και παράβαση του Κώδικα Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν όλα τα θύματά του και να εξακριβωθεί αν οι «θεραπείες» του τους προκάλεσαν προβλήματα υγείας.

protothema.grΑπό τον/την pentapostagma.gr

A A
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Άρθρου
Γιατροί Απάτες Ιωάννινα
Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency