Δημοσίευση : 10:28 28-11-2016

Το αντίο αστυνομικού στο προσφυγόπουλο που κάηκε ζωντανό (φωτο)

"Σε είχα συντροφιά δύο μήνες με περίμενες είχα δεν είχα κάτι να σου φέρω, τρύπωνες στην αγκαλιά μου και έμενες εκεί"...

Ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Βαγγελής που κατάγεται από τα Γιάννενα και πριν από λίγο καιρό έκανε υπηρεσία στη Λέσβο, δίνει ένα σύντομο μάθημα ανθρωπιάς και ήθους. Όταν βρέθηκε στη Λέσβο γνώρισε τον μικρό Bares, το παιδάκι που κάηκε μαζί με τη γιαγιά του την περασμένη Πέμπτη στο Hot Spot της Μόριας, όταν πήρε φωτιά η σκηνή στην οποία διέμενε μετά από έκρηξη γκαζιού σε συσκευή μαγειρέματος. Ο αστυνομικός αποχαιρετά τον μικρό του φίλο με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook που συγκινεί και παραδειγματίζει. Ο Κωνσταντίνος Βαγγελής περιγράφει τις στιγμές που έζησε μαζί με το αγοράκι αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Σε είχα συντροφιά δύο μήνες με περίμενες είχα δεν είχα κάτι να σου φέρω, τρύπωνες στην αγκαλιά μου και έμενες εκεί".

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook
Η ανάρτηση του αστυνομικού

Δυο λόγια για τον Bares...έναν μικρό Άγγελο από το Ιράκ που δεν πρόλαβε τη Ζωή... Ήρθες αγγελάκι μου και τύλιξες αυτά τα δυο χεράκια γύρω μου στη δεύτερη υπηρεσία που έκανα στο νησί. Κι από τότε σε είχα σε κάθε βάρδια μαζί μου...Σε είχα συντροφιά δυο μήνες με περίμενες είχα δεν είχα κάτι να σου φέρω, τρύπωνες στην αγκαλιά μου και έμενες εκεί. Και σήμερα με πήραν οι συνάδελφοι και μου είπαν ότι εσύ ήσουν η ψυχούλα που κάηκε προχτές στη φωτιά της Μόριας, το Ψυχοπαίδι..... Πλήρωσες ακριβά το Ευρωπαϊκό όνειρο των γονιών σου, τον πόλεμο, την προσφυγιά.....

Έγινες εσύ το Θύμα και που είναι οι Θύτες; Καλό Ταξίδι Αγγελάκι μου, μακάρι να μπορούσα να σε ξανακούσω να τρέχεις στην κατηφόρα και να φωνάζεις Police ή μάλλον όπως το έλεγες Pulice......".

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency