Δημοσίευση : 22:38 29-11-2016

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στο Καρπενήσι

Στα λευκά ντύνεται μία μία πόλη της Ελλάδας με την κακοκαιρία να έχει ξεκινήσει από νωρίς σήμερα το πρωί από τα βόρεια και να κατευθύνεται προς τα νότια.

Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία. Τόσο μέσα στο Καρπενήσι όσο και στο δρόμο, στο ύψος της Ράχης και της σήραγγας, η χιονόπτωση είναι ασθενής και δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στους οδηγούς.

Το χιόνι θα πέσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο 300-400 μέτρα, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης το χιόνι θα κατέβει ακόμη πιο χαμηλά, στις παρυφές της Λαμίας.

Οι οδηγοί, που θα κινηθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αφού η χιονόστρωση θα φτάσει μέχρι και τους 10 πόντους.

Ετοιμοπόλεμη η Περιφέρεια

«Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους. Οι οδηγοί όμως δεν θα πρέπει να μετακινούνται χωρίς λόγο και αν αυτό είναι αναγκαίο να έχουν μαζί τους αλυσίδες….», είπε στο LamiaReport ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.

Πανέτοιμος και ο Δήμος Λαμιέων

Όλα είναι έτοιμα και στο Δήμο για κάθε ενδεχόμενο. Ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Ζήσιμος θα είναι μαζί με το προσωπικό και τους χειριστές όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα για να παρέμβουν όπου χρειαστεί. «Έχουμε κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία με τα μηχανήματα και το αλάτι. Οι δημότες μπορούν να καλούν στο γραφείο κίνησης για οποιοδήποτε σημείο έχουν πρόβλημα…». δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport ο κ. Ζήσιμος.

 
Από τον/την pentapostagma.gr

A A
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency