Δημοσίευση : 00:14 02-12-2016

«Βόμβα» στον εκδοτικό χώρο: Αλλάζει χέρια ιστορική εφημερίδα

Εντείνονται τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια για την πώληση ιστορικής εφημερίδας. Πληροφορίες, επιμένουν πως σχεδόν έχει κλειδώσει το deal για τα «ΝΕΑ», μεταξύ των Ψυχάρη – Αλαφούζο.

Όπως αναφέρει το enimerosi24, η ιστορική εφημεριδα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περνάει στον Γιάννη Αλαφούζο του ΣΚΑΪ, ο οποίος αναλαμβάνει το management, τη διαχείριση και την ανάπτυξη του φύλλου με στόχο, λέει, ΤΑ ΝΕΑ να αποκτήσουν ξανά τη δυναμική τους.
Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει, λέει, να αναβαθμίσει το φύλλο ενώ υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι οι εργαζόμενοι θα αρχίσουν να πληρώνονται ξανά και η εφημερίδα θα επιστρέψει σε κανονικότητα.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αναλαμβάνει τα χρέη της εφημερίδας που παραμένουν.
στον ΔΟΛ, αλλά τη διαχείριση και την αναβάθμιση της απο «δω και πέρα». Επίσης ο τίτλος της εφημερίδας παραμένει υποθηκευμένος στις τράπεζες.
Σύμφωνα με το enimerosi24 o Γιώργος Παπαχρήστος είχε καθοριστικό ρόλο στο deal φέρνοντας τους δυο άνδρες κοντά στη συμφωνία.
Το θέμα τώρα είναι -και αν ισχύουν όλα τα παραπάνω- ποιος θα αναλάβει να τρέξει την εφημερίδα και αν θα αλλάξει η ομάδα που

Τελευταία μάλιστα ακόγεται έντονα ότι το deal του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ψυχάρη αφορά ολόκληρο τον Οργανισμό και πως η συμφωνία για ΤΑ ΝΕΑ είναι μόνο η αρχή.Από τον/την pentapostagma.gr

A A
Ετικέτες Άρθρου
Εφημερίδες
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency