Δημοσίευση : 09:43 20-04-2017

Τραγωδία ελικοπτέρου: Πετούσαμε χαμηλά.Ακούμπησε στα καλώδια λέει η Β.Πλεξίδα

«Πετούσαμε χαμηλά όταν πέσαμε σε ομίχλη. Η ορατότητα ήταν άκρως περιορισμένη έως μηδενική. Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του. Όλα έγιναν σε κλάσμα του δευτερολέπτου»

Έτσι περιέγραψε τη χθεσινή τραγωδία με το ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού στην πρώτη μαρτυρία της η επιζήσασα, Βασιλική Πλεξίδα. Προκύπτει βέβαια το ερώτημα της χαμηλής πτήσης.

Είχε συμβεί κάτι; Η αρχιλοχίας που επέζησε μίλησε και περιέγραψε σε μια πρώτη κατάθεσή της τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία πτώση. «Πετούσαμε χαμηλά» είπε και έδωσε ένα πρώτο στίγμα για την μοιραία πορεία.

«Πέσαμε σε ομίχλη και η ορατότητα ήταν χαμηλή ως μηδενική». «Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του», λέει η Βασιλική Πλεξίδα. Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ύστερα από ώρα βρήκα ξανά τις αισθήσεις μου ήταν σαν να ζω σε ένα εφιαλτικό όνειρο.

Είχα αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα» Πάντως η αρχιλοχίας φέρεται να είναι εκτός κινδύνου ενώ και το γεγονός ότι κουνούσε τα χέρια και τα πόδια της παρά το σπάσιμο της λεκάνης της είναι ενθαρρυντικό για την αποκατάσταση της υγείας της και των κινητικών λειτουργιών της.

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency