Δημοσίευση : 09:18 18-05-2017

Ο καιρός θα μας τρελάνει: Ασταμάτητη βροχή, καραμπόλες και μποτιλιάρισμα

Βάλτε τη βροχή, βάλτε και την απουσία λεωφορείων έως τις 09:00 λόγω της στάσης εργασίας, ήρθε κι "έδεσε" το γλυκό. Και εκτός από βροχή, οι δρόμοι έχουν και "ποτάμια" από… αυτοκίνητα.

Παρά το γεγονός πάντως πως οι ουρανοί έχουν ανοίξει από τα ξημερώματα και η βροχή ήταν έντονη, η Πυροσβεστική δεν δέχτηκε καμία κλήση για απάντληση υδάτων. Αλλά στους δρόμους γίνεται το αδιαχώρητο.

Το γεγονός πως λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν στάση έως τις 09:00 (και ξανά από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας) ανάγκασε πολλούς να πάρουν και σήμερα τα αυτοκίνητά τους. Στο να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα συνέβαλαν και τουλάχιστον δυο τροχαία που σημειώθηκαν λόγω της βροχής.

Ένα στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Μεταμόρφωσης και ένα στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα επίσης στο ύψος του Σκαραμαγκά. Και τα δυο εξαιτίας ολισθηρότητας του δρόμου. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, μόνο υλικές ζημιές. Αλλά ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

Αυτή την ώρα, η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στην έξοδο της λεωφόρου Αθηνών στην Αθηνών – Κορίνθου, στην Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο Καλυφτάκη από την Πειραιώς έως την Αττική Οδό και από το ύψος της Λυκόβρυσης προς τα ΚΤΕΛ, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Κηφισίας από το Μαρούσι, στην άνοδο της Συγγρού και στην παραλιάκη, από το Ελληνικό προς το Φάληρο, αναφέρει το newsit.gr.

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency