Δημοσίευση : 19:47 19-04-2017

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή

Στα όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Ηρακλή αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης και φανέρωσε τη στήριξή του στους παίκτες του «Γηραιού», τονίζοντας ότι έχουν κάνει θυσίες. Πάντως, τόνισε ότι δεν το βρήκε σύμφωνο η απόφαση για αποχή από τις προπονήσεις.

«Αφού θα πάμε σε παιχνίδι πρέπει να πάμε καλά. Δεν έχει νόημα να είμαι προπονητής αν κατέβει η ομάδα απροετοίμαστη», δήλωσε στον «Arena FM». 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Τα παιδιά δεν έκαναν προπόνηση ούτε την προηγούμενη Τετάρτη ούτε την προηγούμενη Πέμπτη. Τους είπα ότι είμαι μαζί τους σε ότι κάνουν, καθώς έχουν δίκαιο, αλλά είχα μια ένσταση. Έχει μείνει ένα παιχνίδι και διαφωνώ ότι η ομάδα μπορεί να μείνει 7-8 μέρες απροπόνητη. Αφού θα πάμε σε παιχνίδι πρέπει να πάμε καλά. Δεν έχει νόημα να είμαι προπονητής αν κατέβει η ομάδα απροετοίμαστη. Αυτό ήταν και το μεγάλο μου πρόβλημα. Συμφωνώ σε όλα με τα παιδιά αλλά θεωρώ λάθος αντίδραση να μην κάνουμε προπόνηση. Ότι κάναμε τρεις συνεχόμενες νίκες δεν λέει κάτι, έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια και μπορούν να ανατραπούν όλα. Δεν μπορούμε να πάμε απροπόνητοι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι». 

Για το αν κατάλαβαν οι παίκτες αυτό που είπε: «Η λέξη επαγγελματίες δεν ταιριάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας. Δεν είναι επαγγελματίες. Δεν γίνεται να είσαι επαγγελματίας μόνο στις υποχρεώσεις. Αυτό δεν υπάρχει. Το κατάλαβαν, ακόμα τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά μέρα με την μέρα προσπαθούμε να το ξεχάσουμε και να πάμε στο παιχνίδι». 

Για το αν μίλησε με τον κ.Παπαθανασάκη: «Ας περάσει αυτό το παιχνίδι της Κυριακή και μετά θα πούμε πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση κάνω και δεν αφορά το ποδοσφαιρικό, θεωρώ ότι θα κάνω κακό. Δεν είμαι αχάριστος γιατί ο Ηρακλής μου έχει προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια». 

Για την προσπάθεια των παικτών του Ηρακλή και τις θυσίες που έχουν κάνει: «Αυτά τα παιδιά έχουν φέρει την ομάδα μέχρι εδώ, με πόνο, με θυσίες, χωρίς λεφτά , με πάρα πολλά προβλήματα, αλλά είναι λάθος να πάμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι απροετοίμαστη. Είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί χαρακτήρες. Αν ήταν άλλη ομάδα στην θέση μας, με άλλη φανέλα και δεν λεγόταν Ηρακλής, δεν ξέρω καν αν θα έπαιρνε μέρος στο πρωτάθλημα. Σίγουρα πάντως θα έπεφτε. Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που ήρθα σε αυτή την ομάδα». 

Για το αν σώζεται ο Ηρακλής αν νικήσει τον Παναιτωλικό: «Πάντα εξαρτάται και από το τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι. Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας. Δεν περιμένουμε να μας χαρίσουν τίποτα. Είμαστε μόνοι μας, εμείς και ο κόσμος». 

Για τα κουπόνια που μαζεύει ο κόσμος: «Δεν το έχω συζητήσει με τα παιδιά. Πάντα τέτοιες ενέργειες σε κάνουν να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι μόνος σου. Υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται».

Από τον/την Newsroom

A A
Get it on Google Play
powered by στοιχημα

powered by Agones.gr - opap
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency