Δημοσίευση : 14:32 15-07-2017

Η πώληση της Cyta Hellas

Την προσπάθεια έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το Δ.Σ.

Σύντομα αναμένεται λύση στη ζημιογόνα παρουσία της Cyta Hellas, καθώς η μητρική εταιρεία σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, εξετάζουν συνδυαστική συμφωνία για την εξόφληση των δανείων της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Επένδυση, η οποία επικαλείται δήλωση της προέδρου της Cyta, Ρένας Ρουβιθά-Πάνου «Με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων είμαστε στο στάδιο διερεύνησης επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη Cyta Hellas».

Η πρόεδρος της εταιρείας εκτιμά ότι είναι εφικτό έως το τέλος του έτους να υπάρξει συνολική λύση στο θέμα της ελληνικής θυγατρικής. Την προσπάθεια έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το Δ.Σ. μετά τη μονάδα αποκρατικοποιήσεων, όπως αναφέρθηκε ενώπιον της Eπιτροπής Oικονομικών που εξέτασε τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό της Cyta, ύψους 74 εκατ. ευρώ.

Επανέλαβε ότι το πρόσθετο ποσό που ζητείται, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κλείσει η αρνητική καθαρή θέση της Cyta Hellas για το 2016, ενώ παράλληλα όπως τόνισε,σύμφωνα με την εφημερίδα Επένδυση, κλείνει το σοβαρό θέμα του ταμείου συντάξεως μέσω μίας συνδυαστικής λύσης.

Από τον/την Newsroom

A A
Ετικέτες Άρθρου
Cyta Hellas Πώληση
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency