Δημοσίευση : 01:34 17-10-2016

Μενεγάκη – Καλλιμούκου: Το δημοσίευμα που τις θέλει να είναι στα «μαχαίρια»!

Η αλήθεια είναι πως οι δυο γυναίκες είχαν τις καλύτερες σχέσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ χαρούμενη που ο αδερφός της είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού μοντέλου και κατά κάποιον τρόπο εκείνη είχε μεσολαβήσει για να τα βρουν θεωρώντας την Αντωνία ιδανική για τον Θοδωρή. Το ένστικτό της αρχικά είχε επιβεβαιωθεί και το ζευγάρι ήταν αχώριστο και έβγαινε συχνά με την Ελένη και τον Ματέο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha, είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και την Αντωνία στα επαγγελματικά της, μιας και ο λόγος της είναι ισχυρός στο κανάλι.Η είδηση του χωρισμού, όμως, σόκαρε και την ίδια. Άνθρωπος από το περιβάλλον της Ελένης αποκαλύπτει στη Freddo: “Το αίμα νερό δεν γίνεται στην περίπτωση της Ελένης. Η οικογένειά της είναι το Α και το Ω για εκείνη και θα έκανε τα πάντα”. Και φυσικά, το αποτέλεσμα ήταν οι δυο γυναίκες να απομακρυνθούν για τα καλά.

Ελένη Μενεγάκη - Αντωνία Καλλιμούκου: Το δημοσίευμα που τις θέλει να είναι στα μαχαίρια!

Η αιτία του χωρισμού του ζευγαριού, δεν έχει γίνει πάντως ακόμη γνωστή. Το σίγουρο όμως, είναι πως η Ελένη φρόντισε να πετάξει και το “καρφάκι” της αποκαλύπτοντας πως ο αδελφός της άκουγε το τραγούδι του STAN “Και ζηλεύω που σε έχει ίσα με 15 φορές την ημέρα”.
Πάντως εγώ με αυτά που γνωρίζω είναι οτι δεν υπάρχει κόντρα και μίσος μεταξύ Ελένης και Αντωνίας. Απλά δε τα λένε μιας και χωρίστηκα και οι δρόμοι τους επαγγελματικά.

Από τον/την Newspistol

A A
Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency