Δημοσίευση : 00:26 19-10-2016

Πηνελόπη Πλάκα: Η συνάντηση με τον Κώστα Αποστολάκη μετά τον χωρισμό!

Η παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» είχε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Αθηνά και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών. Στην παράσταση που πρωταγωνιστούν οι Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κώστας Αποστολάκης και Σοφία Μανωλάκου βρέθηκε και η κάμερα του Πρω1νό.

Ωστόσο το παρών έδωσε ανάμεσα σε άλλους και η πρώην –πλέον- του Κώστα Αποστολάκη, Πηνελόπη Πλάκα. Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες εβδομάδες οι δύο του χώρισαν οριστικά. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο χωρισμού τους ,  αναφέροντας: «Παλέψαμε να σώσουμε τη σχέση μας την οποία έφθειρε ο χρόνος, αλλά δεν τα καταφέραμε και τραβάει ο καθένας τελικά το δρόμο του. Δεν έχει νόημα να μείνουμε σε λεπτομέρειες… Υπήρξε ασυμφωνία και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα να μην είμαστε πια μαζί! Έχουμε μια φιλική σχέση, μιλάμε στο τηλέφωνο. Ούτε εντάσεις υπήρξαν, ούτε άσχημο κλίμα!».

Η φιλική σχέση λοιπόν του πρώην ζευγαριού επιβεβαιώθηκε και με την παρουσία της Πηνελόπης στην χθεσινή παράσταση. Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε την ηθοποιό και στο Πρω1νό σχολίασαν την παρουσία της. «Φύγανε μαζί μου είπαν χτες», ανέφερε on air η Σάσα Σταμάτη με νόημα!

Από τον/την Newspistol

A A
Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency