Δημοσίευση : 03:33 28-11-2016

Γιώργος Τσαλίκης: Βραβεία Mad

«Αν κάποια στιγμή αποκατασταθούν οι σχέσεις μας με τα βραβεία Mad θα ξαναπάω»

Αν και η δισκογραφία περνά σοβαρή κρίση, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιάζει ανεπηρέαστος – στις 4 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ, Κρυφτό.«Γουστάρω τη δουλειά μου πάρα πολύ και επενδύω σε αυτή. Τα τελευταία έξι επτά χρόνια, έτσι όπως έχει γίνει και η κατάσταση στη δισκογραφία, δεν έχω κάποιον να πληρώνει τις παραγωγές μου και τα βιντεοκλίπ, τα κάνω με την ομάδα μου, τα πληρώνω μόνος μου και είμαι της λογικής ότι, όταν επενδύεις στη δουλειά σου, αυτό ως αποτέλεσμα επιστρέφει και σε δικαιώνει. Θέλω να κρατάω τον κόσμο σ’ ενδιαφέρον. Κάθε βράδυ που πάω στο μαγαζί νιώθω ότι είναι η παιδική μου χαρά» λέει με ενθουσιασμό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

Aπό το 2005 στα βραβεία MAD, που αποτελούν το μεγαλύτερο θεσμό της ελληνικής μουσικής, δεν τον έχουμε δει ούτε ως υποψήφιο ούτε ως απονεμητή.«Δεν με πικραίνει αυτό, καθόλου! Γιορτή της μουσικής είναι για μένα κάθε βράδυ που γεμίζει το μαγαζί, δεν θα περίμενα να γιορτάσω την ελληνική μουσική μία φορά το χρόνο, στα βραβεία του MAD. Είναι μια ωραία διοργάνωση, πολύ καλοστημένη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στην οποία, αν κάποια στιγμή αποκατασταθούν οι σχέσεις μας, θα πάω με χαρά. Δεν υπάρχει κάποιο προσωπικό θέμα, άρα υπάρχει κάποιο καλλιτεχνικό θέμα ανάμεσά μας, που μπορεί να τους περάσει ή να μου περάσει, δεν ξέρω».

Φέτος, εμφανίζεται στο Caramela, όπου έχει γράψει τη δική του ιστορία. «Ήθελα να γυρίσω σ’ ένα μέρος γνώριμο, με ανθρώπους που ξέρω, με συνθήκες που γνωρίζω και τις έχω αγαπήσει. Κάνουμε κάτι που θυμίζει παλιότερα χρόνια: είναι ένα μαγαζί που ξεκινάει στις 12.00 και τελειώνει στις 07.00 και στις 08.00 το πρωί κι είμαι εγώ εκεί, δεν τελειώνει κάποιος άλλος».

Κάποιοι έχουν σχολιάσει αρνητικά τους χώρους όπου εμφανίζεται τελευταία. «Τα μαγαζιά τα κάνουν οι καλλιτέχνες! Το ίδιο μαγαζί, με άλλους καλλιτέχνες, μπορεί να μην “πάει”. Εγώ αυτά τα ηλίθια στεγανά της ελληνικής showbiz τα έχω καταρρίψει από το ξεκίνημά μου. Ποιο μικρό μαγαζί; Έχει χωρητικότητα 850 άτομα και δουλεύει τέσσερις φορές την εβδομάδα. Αν κάποιος το αμφισβητεί, δεν πειράζει! Μπορεί να το αμφισβητεί κι εγώ τον καλώ να έρθει ένα βράδυ, γιατί εμείς εκεί περνάμε πολύ καλά».

Από τον/την entertv

A A
Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency