Δημοσίευση : 22:56 01-12-2016

Φωτεινή Ντεμίρη: Το μαγαζί με μαλλιά για πλέξιμο

Το έκλεισε κιόλας.

Πριν από δύο χρόνια προχωρήσατε σε μια επιχειρηματική κίνηση και ανοίξατε ένα κατάστημα, το «Πλεκτό της Χαράς» στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ναι, το άνοιξα για έναν χρόνο. Ηθελα να κάνω την εμπόρισσα (γέλια). Κάποιες φορές θέλω να παίρνω απόσταση από τη δουλειά. Χρειάζομαι να αποφορτιστώ. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Τότε έλεγα να κάτσω στο σπίτι μου και να πλέκω γιατί πάντα μου άρεσε. Το πλέξιμο είναι διαλογισμός. Δεν υπάρχει καλύτερο γιατρικό από αυτό. Αδειάζει το μυαλό σου αλλά συγχρόνως λειτουργεί με δημιουργικό τρόπο. Πριν από δύο χρόνια λοιπόν αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί με μαλλιά για πλέξιμο. Το ονόμασα «Το Πλεκτό της Χαράς». Το όνομα το σκέφτηκε ο γιος μου με έμπνευση από το σίριαλ αλλά και από το γεγονός ότι το πλεκτό σου δίνει χαρά. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι άλλο πράγμα να αγαπάς να πλέκεις και άλλο να είσαι έμπορος. Αλλιώς το είχα σκεφτεί στο μυαλό μου. Τελικά δεν ήταν συμβατό με την ψυχοσύνθεσή μου. Ακριβώς στον ένα χρόνο λειτουργίας το έκλεισα. Ωραία πέρασα, γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους, αντάλλαξα απόψεις και έκλεισε ο κύκλος.

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξη της στο TV Έθνος η Φωτεινή Ντεμίρη, την οποία βλέπουμε φέτος στη σειρά "Αστέρας Ραχούλας" στον Alpha.

Από τον/την entertv

A A
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency