Δημοσίευση : 23:07 01-12-2016

Δανάη Επιθυμιάδη: "Ενδεχομένως έπρεπε να δουλεύω και φέτος σε ένα μπαρ..."

Πώς την επηρέασε η συμμετοχή της στη "Μουρμούρα";

Στην εφημερίδα Αγορά και στην Κορύνα Μαντάγαρη μίλησε η Δανάη Επιθυμιάδη,  την οποία γνωρίσαμε πέρυσι από την συμμετοχή της στην σειρά του Alpha, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Εφέτος παίζεις σε ένα αμερικανικό και σε ένα αγγλικό έργο, χώρες στις οποίες σπούδασες υποκριτική. Τι γεύση σου έχει αφήσει η παραμονή σου στις δύο αυτές χώρες;

Σπούδασα για δύο χρόνια στο Λονδίνο και για άλλα τέσσερα  στη Ν. Υ. Λάτρεψα την Αμερική, την Αγγλία όχι τόσο.  Ήταν για μένα πολύ δημιουργικά  χρόνια στα οποία έμαθα για τον εαυτό μου και οριοθέτησα την καλλιτεχνική μου ταυτότητα. Στο Μανχάταν δούλευα συνεχώς σε θεατρικές σκηνές. Υπάρχει όμως μια διαδικασία που πρέπει να ξεκινήσεις για να βγάλεις την artist visa και να μπορείς να εργάζεσαι, κάτι που είχα ξεκινήσει να πραγματοποιώ, αλλά δυστυχώς όταν επέστρεψα στην Ελλάδα αυτή η διαδικασία έμεινε στη μέση. Έφυγα πολύ ξαφνικά από την Αμερική, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω εκεί.

Γιατί επέστρεψες στην Ελλάδα;

Ήρθα γιατί ήταν άρρωστο ένα άτομο της οικογενείας μου. Παράλληλα ξεκίνησα να δουλεύω εδώ και τελικά παρέμεινα. Η μητέρα μου, που ήξερε πόσο σκληρά δούλευα στην Αμερική για να τα βγάλω πέρα, μου  είχε ζητήσει να μείνω εδώ. Γιατί εκτός από τις σπουδές μου, και τις παραστάσεις στις οποίες έπαιζα, δούλευα και ως σερβιτόρα. Πάντα δούλευα. Νομίζω ότι φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που καταφέρνω να επιβιώνω από το επάγγελμά μου, χωρίς να κάνω κάποια άλλη δουλειά παράλληλα. Αν δεν είχα την τύχη να δουλέψω πέρυσι στην τηλεόραση, και να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη, δεν θα είχα αυτή την πολυτέλεια. Ενδεχομένως να έπρεπε να δουλεύω και φέτος  σε ένα μπαρ, και το να δουλεύεις νύχτα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Από τον/την entertv

A A
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency