Δημοσίευση : 13:18 02-12-2016

Σωτήρης Σωτηρίου: Μία...μουσική ανατροπή!

Έπιασε το μικρόφωνο και ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι!

Τον έχουμε δει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σε πολλές σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία κάποιες από αυτές είναι οι Συμμαθητές, Με λένε Βαγγέλη, Πολυκατοικία, Λόλα, Μοντέρνα οικογένεια, καταφέρνοντας να κερδίσει σχόλια και κριτικές ακόμα και από τα μεγαλύτερα εγχώρια ονόματα της υποκριτικής και του θεάτρου.

Ο Σωτήρης Σωτηρίου συνεχίζει με το ίδιο πάθος να δουλεύει σκληρά διαγράφοντας μεγάλες στιγμές στην καριέρα του, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο ο ηθοποιός βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς «Προδοσίες» που προβάλλεται από την τηλεόραση του Σκάι.

Πριν από λίγες μέρες ο Σωτήρης Σωτηρίου έκανε την μεγάλη ανατροπή όταν αποφάσισε να ηχογραφήσει υπό τις οδηγίες του συνθέτη Νίκου Τερζή το πρώτο του τραγούδι καθώς από μικρή ηλικία συμμετείχε ως τραγουδιστής σε διάφορα νεανικά μουσικά σχήματα. Μάλιστα,  κανείς τότε από τους φίλους του δεν πίστεψε πως κάποια στιγμή θα άφηνε το τραγούδι για να ασχοληθεί με την υποκριτή, όπως τελικά συνέβη.

Ακούστε τον Σωτήρη Σωτηρίου στο τραγούδι «Βυθός» και δείτε τον στο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, την σύνθεση υπογράφει ο Νίκος Τερζής.


Από τον/την entertv

A A
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency