Δημοσίευση : 00:40 11-01-2017

Στοιχεία φωτιά: «Ο Παντελής επέβαινε στη θέση του συνοδηγού»

Νέα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού, το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο τραγουδιστή, έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Οι ιατροδικαστές Σωκράτης Τσαντίρης και Κωνσταντίνος Ανδρέου μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή και ανέλυσαν τα συμπεράσματά τους.

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός Σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη, Σωκράτης Τσαντίρης, αναφέρθηκε στο μεγάλο ποσοστό αλκοόλ, το οποίο βρέθηκε στον οργανισμό του τραγουδιστή, ενώ τόνισε πως ο Παντελής Παντελίδης τραυματίστηκε στη θέση του συνοδηγού και μάλιστα σε συγκεκριμένη θέση.

Ο δεύτερος ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου αναφέρθηκε και εκείνος στα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά αλκοόλ, που βρέθηκαν στο αίμα, στο δείγμα των ούρων, αλλά και στο στομαχικό περιεχόμενο του θανόντος, αλλά και στα συμπεράσματά του σχετικά με την ώρα του θανάσιμου τραυματισμού του.

«Η εν λόγω συγκέντρωση είναι ικανή να προκαλέσει μέχρι και αλκοολικό κώμα, ειδικά σε άτομα όπως ο Παντελίδης, ο οποίος έπασχε από χρόνια μυοκαρδιοπάθεια...» ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια τόνισε «Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο Παντελεήμων Παντελίδης κατά τη διάρκεια του θανάσιμου τραυματισμού του επέβαινε στη θέση του συνοδηγού».

Παράλληλα, δε, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως ο οδηγός του οχήματος δεν θα έπρεπε να έχει καν τραυματιστεί.

Εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα

βίντεο 1 - https://www.youtube.com/watch?v=LxgHusMitb0

βίντεο 2 - https://www.youtube.com/watch?v=2pQJYZi7IJ8

Από τον/την Newspistol

A A
Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency