Δημοσίευση : 14:35 16-07-2017

Το «καρφί» Ντάνου στην Σκιάθο: «Να μην κάνετε κακό σε άλλους ανθρώπους για να πετύχετε»

Τον υποδέχτηκαν με τιμές πρωταθλητή και ο ίδιος δεν μπορούσε να σταματήσει να τους ευχαριστεί.

Οι συντοπίτες του προκειμένου να τον υποδεχτούν, μαζεύτηκαν –σχεδόν- όλοι στο λιμάνι του νησιού. Ο Ντάνος έφτασε πάνω σε ένα σκάφος και οι Σκιαθίτες πανηγύριζαν και του χάριζαν ανθοδέσμες. Τον υποδέχτηκαν με τιμές πρωταθλητή και ο ίδιος δεν μπορούσε να σταματήσει να τους ευχαριστεί.

Λίγο αργότερα στο Δημοτικό Θέατρο του νησιού, στήθηκε μια εκδήλωση για χάρη του.

Ο Αγγελόπουλος πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να το τιμήσει: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με έχετε τιμήσει στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί κάποιος να τιμήσει κάποιον.

Να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που με στήριξαν από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί έχω λάβει πολλά email και από την ομογένεια».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, πέταξε και ένα «καρφί» για την συμπεριφορά των αντιπάλων του: «Σκεφτόμουν τέτοια γιατί το παιχνίδι αυτό δεν ήταν απλά ένα παιχνίδι.

Και να φάμε έπρεπε, αλλά και να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από όλο αυτό το πρόσωπο που είχε και η ζούγκλα εκεί και ο κάθε άνθρωπος ο οποίος διαφοροποιήθηκε εξαιτίας των συνθηκών. Δεν πειράζει όμως.

Δεν έχω καμία κακία σε κανέναν να ξέρετε, πραγματικά, γιατί η πίστη που έχουν αναφέρει πολλοί για λογαριασμό μου, όντως μπορεί να πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύοντας σε κάτι το οποίο έχετε ιερό, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά πράγματα και να μη χρειαστεί να κάνετε κακό σε ανθρώπους για να πετύχετε αυτό το στόχο που έχετε.

Ότι και να σας κάνουν δεν χρειάζεται να κάνετε το ίδιο γιατί αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε εμείς είναι μόνο ο εαυτός μας. Χρειάζεται λίγη περισσότερη υπομονή σίγουρα και την πίστη μας».

Από τον/την Newspistol

A A
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency