Δημοσίευση : 12:24 30-11-2012

Καρράς - Πάολα - Παντελίδης: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα

Με μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε η πρεμιέρα των τριών τραγουδιστών.

Οι τρεις καλλιτέχνες φέτος εμφανίζονται στο Theatro Music Hall. Το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο από πολύ νωρίς. Ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μεγάλες επιτυχίες τους μέχρι της πρωινές ώρες. Την παράσταση της βραδιάς έκλεψε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Πάολα με την εμφάνιση της. Φορώντας μια λευκή ολόσωμη φόρμα με κρυσταλλάκια και τρούκς δεν θα μπορούσε να μην λάμπει πάνω στη σκηνή. Οι τρεις τραγουδιστές δήλωσαν στις κάμερες για την χθεσινή βραδιά:

Παντελής Παντελίδης: “Τα τραγούδια μου τα γράφω ο ίδιος και είναι όλα βιωματικά. Ανάλογα με τα περιστατικά που σου συμβαίνουν. Έζησα κάτι δυνατό και έτσι βγήκαν δυνατά και τα τραγούδια. Με εμπνέει ο χωρισμός. Πλέον είμαι ελεύθερος. Δέχομαι όλα τα αρνητικά σχόλια, μου δίνουν δύναμη”

Πάολα: “Έχουμε την τιμή να γνωρίζουμε την αξία του Καρρά και ως τραγουδιστή και ως άνθρωπο. Γουστάρω πάρα πολύ που είμαστε παρεούλα. Η κόρη μου μοιάζει πάρα πολύ. Ο άντρας μου είχε φιλική συμμετοχή.”

Βασίλης Καρράς: “Είναι πάρα πολύ όμορφο γιατί έχω δίπλα μου δυο νέα παιδιά. Το λαϊκό τραγούδι άρχισε να παίρνει εκδίκηση. Θα ανακοινώσω την νέα μου δουλειά τον Μάρτιο με τον Φοίβο.”

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα τους και βίντεο από τις δηλώσεις τους:

Από τον/την

A A
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Άρθρου
Βασίλης Καρράς Πάολα Παντελής Παντελίδης Πρεμιέρα
Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency