Δημοσίευση : 16:29 15-07-2017

Μ.Παπαδοπούλου: Σκληρή ανακοίνωση προς τον Στ.Θεοδωράκη

Σκληρή ανακοίνωση για τις ανυπόστατες κατηγορίες του Στ.Θεοδωράκη.

Στην αντεπίθεση περνούν οι ΑΝΕΛ κατά του επικεφαλής του Ποταμιού, με αφορμή τη σφοδρή επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη κατά του κόμματος αλλά και της κυβέρνησης συνολικά,όπως αναφέρει το pronews.gr, με αιχμή τη θέση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία «Μακεδονία» στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου.»

«Δυστυχώς για τον Ποταμίσιο θαυμαστή του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Γ.Α.Π., ακροδεξιός εθνικιστής είναι όποιος υπερασπίζεται τα δίκαια, τα συμφέροντα και τα σύμβολα της πατρίδας του» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της,όπως αναφέρει το pornews.gr, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή της στον επικεφαλής του Ποταμιού, πρόσθεσε:

«Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από κάποιον που επειδή ο ίδιος είναι αποδεδειγμένα καιροσκόπος βλέπει καιροσκόπους μέσα στο κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους πρώην βουλευτές του που του κούνησαν το μαντήλι και πήγαν σε άλλα κόμματα.

«Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από έναν που υπήρξε εκπρόσωπος και σπόουκμαν της διαπλοκής.»

«Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς».

Από τον/την Newsroom

A A
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency