Δημοσίευση : 12:56 17-07-2017

Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εργασίας

Έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 320.000 θέσεις εργασίας από όταν αναλάβαμε.

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο υποτιθέμενο success story των προηγούμενων κυβερνήσεων και στην σημερινή ανάκαμψη»

Ιδιαίτερη στιγμή χαρακτήρισε την επίσκεψή του στο υπουργείο Εργασίας, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,όπως αναφέρει το newsbeast.gr, σημειώνοντας ότι είναι το πιο κρίσιμο υπουργείο όσον αφορά την έκβαση της μάχης για την αντιμετώπιση της κρίσης.

«Η επίσκεψή μου στο υπουργείο Εργασίας καταδεικνύει τη διαφορά ανάμεσα στην εικονική ανάκαμψη των προηγούμενων κυβερνήσεων, με τα τεράστια ποσοστά ανεργίας και στην ανάκαμψη που έχει ευδιάκριτα αποτελέσματα στην πραγματική ζωή των ανθρώπων», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Η πιο σημαντική θετική είδηση τα τελευταία χρόνια είναι η σταθερή μείωση των ποσοστών ανεργίας και η αύξηση της απασχόλησης», ανέφερε.

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο υποτιθέμενο success story των προηγούμενων κυβερνήσεων και στη σημερινή ανάκαμψη», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το υπουργείο Εργασίας.

«Εδώ είναι το πιο κρίσιμο υπουργείο για την έκβαση της μάχης που έχουμε αναλάβει να δώσουμε από το 2015 και μετά», σημείωσε.

«Έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 320.000 θέσεις εργασίας από όταν αναλάβαμε» επεσήμανε.

Από την πλευρά της η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου,όπως αναφέρει το newsbeast.gr, επεσήμανε ότι ιδρύεται πανελλαδικό δίκτυο για την κοινωνική προστασία (αλληλεγγύη) και αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας του ΟΓΑ.

«Μέχρι τώρα στο υπουργείο ασχοληθήκαμε κυρίως με την κοινωνική ανακούφιση. Στο εξής θα επικεντρωθούμε στα εργασιακά» ανέφερε.

Από τον/την Newsroom

A A
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency