Δημοσίευση : 18:34 21-02-2012

Καρατζαφέρης: Γίναμε ξεφτίλες διεθνώς

Με ιδιαιτέρως σκληρές εκφράσεις σχολίασε τη συμφωνία, που επιτεύχθηκε τα ξημερώματα στις Βρυξέλλες μεταξύ της χώρας μας και των δανειστών της, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Και ξεφτίλες γίναμε διεθνώς και δεν θα βγούμε στις αγορές μέχρι το 2020», δήλωσε τον ραδιοσταθμό Real FM ο κ. Καρατζαφέρης και ανέφερε μια σειρά προβλέψεων της συμφωνίας που τον βρίσκουν αντίθετο, όπως η διάταξη που προβλέπεται να περάσει στο ελληνικό Σύνταγμα, σύμφωνα με την οποία προτεραιότητα της χώρας μας θα είναι η εξόφληση των δανειστών της.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι στη συμφωνία δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να είναι ενισχυτικό για την οικονομία, σημειώνοντας πως «η απόφαση του Eurogroup κοινωνικώς δεν θα αποδώσει τίποτε» και επιτέθηκε στους δανειστές μας, λέγοντας ότι αν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν θα τηρούσαν τη δική τους απόφαση της 21ης Ιουλίου να υπάρξει για την Ελλάδα ένα «σχέδιο Μάρσαλ, ώστε η χώρα να πάρει μπρος».

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, η Ελλάδα τώρα πρέπει να κάνει «μια ισχυρή συμμαχία με Ιταλία, Ισπανία, και Πορτογαλία» προκειμένου να δημιουργηθεί ένας άξονας με στόχο την επαναφορά του κέντρου της Ευρώπης «στις Βρυξέλλες και όχι στο Βερολίνο».

A A
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency