Δημοσίευση : 16:04 18-12-2016

Καταπολεμήστε τους μαύρους κύκλους με αυτούς τους απλούς τρόπους

Οι μαύροι κύκλοι είναι από τα συχνότερα «προβλήματα» ομορφιάς και είναι αποτέλεσμα του πρηξίματος των ματιών.

Οι λόγοι είναι πολλοί και κυμαίνονται από τη γενετική προδιάθεση και το στρες μέχρι και την… αλλαγή καιρού! Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιμετωπιστούν οι μαύροι κύκλοι στα μάτια. Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιοι είναι αυτοί, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Περιορίστε το αλάτι Αν η αλατιέρα είναι… προέκταση του χεριού σας, τότε είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται το αλάτι για τους μαύρους κύκλους. Το νερό πάντα βρίσκει τρόπο να εισχωρήσει στα μέρη το σώματός σας που περιέχουν το περισσότερο νάτριο. Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι χαρακτηριστική!

thehomeissue_salt

Είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται το αλάτι για τους μαύρους κύκλους.

Αλλάξτε τη στάση του σώματος στο ύπνο Αν κοιμάστε μπρούμυτα, τότε η βαρύτητα λειτουργεί κατά σας. Έλκει τα υγρά και τα συσσωρεύει κάτω από τα μάτια σας. Προσπαθήστε να κοιμάστε ανάσκελα, προσθέτοντας ένα ακόμα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι.

thehomeissue_sleep

Αν κοιμάστε μπρούμυτα, τότε η βαρύτητα λειτουργεί κατά σας.

Χρησιμοποιήστε σακουλάκια με τσάι Είτε πρόκειται για μαύρο τσάι, είτε για πράσινο, είναι ιδιαίτερο χρήσιμο για να απαλύνει τον ερεθισμό στα μάτια. Τοποθετήστε σακουλάκια με τσάι στα μάτια σας για να ηρεμήσουν οι μαύροι κύκλοι και η ερυθρότητα.

thehomeissue_tea

Είναι ιδιαίτερο χρήσιμο για να απαλύνει τον ερεθισμό στα μάτια.

Αφαιρέστε το make up πριν κοιμηθείτε Το μακιγιάζ προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια και φυσικά μαύρους κύκλους. Αφαιρέστε το πριν ξαπλώσετε με ένα ειδικό καθαριστικό ή με σαπούνι και νερό.

thehomeissue_makeup

Το μακιγιάζ προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια

Μετριάστε το αλκοόλ Ένα ποτήρι κρασί δεν δημιουργεί πρόβλημα, αλλά μην το παρακάνετε. Το αλκοόλ αφυδατώνει και το πρωί που θα ξυπνήσετε οι μαύροι κύκλοι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν όμως συμβεί να πιείτε λίγο παραπάνω το προηγούμενο βράδυ, προσπαθήστε να καταναλώσετε πολύ νερό πριν κοιμηθείτε.

thehomeissue_alcoh

Το αλκοόλ αφυδατώνει.

Χρησιμοποιήστε αμυγδαλέλαιο Το λάδι αμυγδάλου είναι ένα φυσικό συστατικό, ιδιαίτερα χρήσιμο για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Η συχνή του χρήση θα μειώσει και τελικά θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους. Επίσης, τρέφει τις βλεφαρίδες και είναι ιδανικό για να αφαιρέσετε το make up.

thehomeissue_oil

Το λάδι αμυγδάλου είναι ένα φυσικό συστατικό, ιδιαίτερα χρήσιμο για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Χρησιμοποιείστε make up Αν οι μαύροι κύκλοι επιμένουν, τότε μην απογοητεύεστε. Προμηθευτείτε ένα κονσίλερ που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και.. .καλύψτε τους!

thehomeissue_makeup2

Προμηθευτείτε ένα κονσίλερ!

Από τον/την Newsroom

A A
Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency