Δημοσίευση : 20:42 04-01-2017

Δείτε την επική γκάφα της Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής

Άλλον κάλεσε στην εκπομπή και άλλος νόμιζε ότι ήρθε.

Η σύγχυση της παρουσιάστριας για το ποιον τελικά κάλεσε στην εκπομπή;

Στην σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Φτιάξε Καφέ να στα πω,όπως δημοσιεύει το pasmina.gr, είχε ως καλεσμένο τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, αλλά είχε μια σύγχυση για τον ποιο γνωστό Έλληνα είχε συναντήσει και τον κάλεσε στην εκπομπή…

«Δεν συναντηθήκαμε προχθές στο κέντρο της Αθήνας;» ρώτησε ξαφνιασμένη η παρουσιάστρια τον καλεσμένο της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για να της πει ένα βαρύ όχι…

«Όχι. Θα σου βρω εξήγηση. Φταίει που είσαι ήρωας. Είμαι σχεδόν 30 χρόνια στο ραδιόφωνο. Τους ανθρώπους που κάνετε τόσο πρωί εκπομπή είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο τους θεωρώ ήρωες. Προφανώς από το πολύ πρωινό ξύπνημα μπερδεύεις ανθρώπους» απάντησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε την εντύπωση ότι πριν λίγες ημέρες τον είχε συναντήσει στο δρόμο στο Κέντρο της Αθήνας και αφού είπαν τα νέα τους τον κάλεσε και στην εκπομπή της.

«Και τον είπα Ποσειδώνα όποιον είδα. Του είπα σε περιμένω στην εκπομπή. Και μου λες δεν ξυπνάω πολύ νωρίς. Παιδιά δεν είμαι καλά. Έχω πρόβλημα, κάτι μου συμβαίνει. Με συγχωρείτε είδα κάποιον άλλο, τον κάλεσα στην εκπομπή και τον έλεγα Ποσειδώνα. Θα μου περάσει. Το ρεζιλίκι!» είπε η παρουσιάστρια.

Από τον/την Newsroom

A A
Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency