Δημοσίευση : 00:52 18-11-2016

Προβλέψεις της ως 20 Νοεμβρίου 2016 με την Πανσέληνο στον Ταύρο!

Με μία Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού κάνει πρεμιέρα η εβδομάδα που διανύουμε και υπόσχεται να μας βάλει σε τάξη και να μας κάνει πολύ σταθερούς στις επιδιώξεις μας ενώ θα μας κάνει να παραδεχτούμε τα λάθη μας αλλά και τα πάθη μας ..

Ο Ερμής από τον Τοξότη φέρνει αισιόδοξες σκέψεις αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να εφαρμόσει και ίσως και θα μπερδευτεί και περισσότερο στη συνέχεια..

Ο Άρης από τον Υδροχόο είναι χαρακτηριστικός πρωτεργάτης σε συλλογικές δραστηριότητες, σε καινούργιες φιλίες και σε κοινωνικές δραστηριότητες που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω κάνει σωστές συμμαχίες και ζητάει να πάρει αυτά που της αξίζουν για να τα μοιράσει σε αρμοδιότητες αλλά και να δώσει αξία στον επιμερισμό εργασίας αλλά και αναγνώριση!

ΤΑΥΡΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ του τρίτου δεκαημέρου είστε αυτοί που θα δείτε τα γεγονότα να ξεδιπλώνονται μπροστά σας και να ζητούν τη δυναμική σας παρέμβαση!

Η κορύφωση των γεγονότων είναι αυτή που θα μας αναγκάσει να αναζητήσουμε νέες μεθόδους και στην εργασία μας αλλά και νέο τρόπο αντιμετώπισης όσων συμβαίνουν αφού οι αποκαλύψεις και τα μυστικά είναι αυτά που θα διαμορφώσουν μία νέα πραγματικότητα!

Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Δε σας πτοεί τίποτα και κυρίως η πολλή δουλειά αφού τώρα δε βάζετε όρια πουθενά και ούτε και σας το ζητάει κανείς..Είστε αυτοί που θα έχετε γρήγορες εναλλαγές αναζητώντας όμως μία βάση στα επαγγελματικά σας για να κινείστε πάνω σε αυτή και θα έχετε και σοβαρές προοπτικές αλλά και χώρο για να είστε και πιο άνετοι αλλά και δημιουργικοί!
Αυτή τη φορά ξέρετε να εστιάζετε στα σημαντικά και βέβαια να είστε αυτοί που θα αποτιμάτε την εργασία σας σε χρήμα. Ερωτικά υπάρχουν πολλά που σας ενώνουν και κυρίως αυτά που φοβάστε να αποκαλύψετε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό.. Σας φοβίζει το να μοιράζεστε και αφού το συναίσθημα δεν μπορείτε να το εγκλωβίσετε δεν έχετε παρά –αρχικά- να το παραδεχτείτε αλλά και να κινηθείτε πάνω σε αυτά που θέλουν από εσάς ή που εσείς θέλετε να προσφέρετε στους άλλους!

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Είστε αυτοί που αναγκαστικά θα αναλάβετε δράση και θα πάτε πιο γρήγορα από όσο έχετε συνηθίσει και από όσο πιθανόν να αντέχετε Οι σχέσεις σας πάλι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και αφού είστε αυτοί που έχετε την κινητήρια δύναμη και βέβαια και τη διάθεση να κάνετε αποκαλύψεις αλλά και να αναλάβετε την ευθύνη για όσα λέτε αλλά και για όσα έχετε σκοπό να κάνετε, τότε όλα θα αποκατασταθούν με αργούς μεν ρυθμούς αλλά πολύ πιο σταθερούς
Ερωτικά οι δεσμεύσεις και σας ταιριάζουν και μπορούν να αλλάξουν όλη την κοσμοθεωρία σας, κυρίως αν καταλάβετε ότι πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο για να προχωρήσετε περισσότερο, αν και θα αμφιταλαντευτείτε στη συνέχεια Τώρα θέλετε να επιμορφωθείτε στα επαγγελματικά σας γιατί οι καινούργιες γνώσεις σας ανοίγουν και κάποιες πόρτες που θα είναι για εσάς πολύ σημαντικές αρχικά ως δραστηριότητα και θα έχουν ενδιαφέρον!
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
Μία Πανσέληνος που έχει να κάνει με τα ψυχολογικά σας θέματα που θα πρέπει να τα λύσετε και να ασχοληθείτε για να δείτε που έχετε παρερμηνεύσει κάτι και τώρα θα το διορθώσετε ή τουλάχιστον αυτή θα είναι η πρόθεσή σας. Ερωτικά έχετε καταλάβει ότι δεν πρέπει να περιορίζεστε απεναντίας πρέπει να λέτε αυτά που σκέφτεστε και κυρίως να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο ακόμα και αν αφήνετε τα επαγγελματικά σας σε δεύτερη μοίρα γιατί το ενδιαφέρον σας θα εκτιμηθεί περισσότερο.
Είστε βέβαια πολύ πιο καλοί όταν αφήνετε και τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς ή σας φέρνουν μία λύση έτοιμη για να την επιλέξετε. Επαγγελματικά κάτι πρέπει να τελειώνετε και βέβαια να  το παραδίδετε κιόλας αφού αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε στο επόμενο έχοντας ως βάση όμως το πρώτο. Οικονομικά, μην κρύβετε από τον εαυτό σας υποχρεώσεις που έχετε αφού αυτές θα έρθουν στην επιφάνεια από μόνες τους!
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
Μία ακόμα Πανσέληνος που βέβαια σας δείχνει που θα κλείσετε πόρτες και τι χώρος θα μείνει για τις καινούργιες που μοστράρουν μπροστά σας και θέλουν να είστε έτοιμοι να τις ανοίξετε αφού και τα κλειδιά έχετε και απλώς πρέπει να τα βάλετε στη θέση τους. Φίλοι οι οποίοι δε σας συμπεριφέρονται όπως θα θέλατε ή σας έχουν παραμελήσει τώρα και τα παράπονά σας θα κάνετε ή θα λύσετε μία παρεξήγηση με πολύ συνοπτικές διαδικασίες
Η Αφροδίτη από το απέναντι ζώδιο σας δίνει όλες τις ευεργεσίες της για να είστε πολύ άμεσοι και να βλέπετε τι καλό έχετε να αποκομίσετε από τις σχέσεις σας  με απόλυτη διάθεση να είστε και δοτικοί αλλά και να προσπαθείτε να μπαίνετε στη θέση των άλλων για να ξέρετε ότι θα τύχουν και σπουδαίας αποδοχής. Επαγγελματικά τώρα είστε πιο συγκροτημένοι και αν δεν είναι από δική σας πρωτοβουλία μπορείτε όμως να το απολαύσετε γιατί θα σας βολέψει!

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Εύκολα αποστασιοποιείστε από αυτά που είναι δευτερεύουσας σημασίας και τα μεταθέτετε για αργότερα γιατί τα τωρινά θέλουν όλη την προσοχή σας και βέβαια θέλουν και τον χρόνο σας. Επαγγελματικά βλέπετε το αποτέλεσμα των κόπων σας και έχετε μπει και σε καινούργια διαδικασία η οποία θα σας κάνει και να ανελιχθείτε αλλά και όταν δείχνετε περισσότερο ζήλο αυτός να γεμίζει με κίνητρα που θα σας τον ενδυναμώνουν πιο πολύ!
Βέβαια αυτό που σας αρέσει είναι ότι είστε και επικοινωνιακά πιο ανοιχτοί αν και δεν πρέπει να τα λέτε όλα και κυρίως να προσέχετε σε ποιους απευθύνεστε και ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να μεταφέρουν μία λάθος πληροφορία σε άλλους ή κάτι που εσείς δε θέλετε να το γνωρίζουν. Ερωτικά έχετε πιο πρακτικούς τρόπους και να σκέφτεστε και να βάζετε τους άλλους να σας αποδεικνύουν ότι αυτά που λένε είναι διατεθειμένοι και να τα κάνουν πράξη αλλά κυρίως να σας εμπεριέχουν στα σχέδιά τους πιο εντατικά!

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
Η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ πιο ερωτικοί και ερωτεύσιμοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε και συγκεκριμένες προτιμήσεις! Ερωτικά λοιπόν ο στόχος σας δεν αλλάζει και τώρα τον κυνηγάτε πιο μεθοδικά και ξέρετε και πώς να τον προσεγγίσετε περισσότερο. Σίγουρα βιάζεστε αλλά ξέρετε ότι αυτό δε θα σας φέρει και πιο εύκολα αυτό που επιθυμείτε, τουλάχιστον αν δεν δείξετε μεταμέλεια σε κάτι ή μεγαλύτερη προθυμία και καλή συνεννόηση. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε εξηγήσεις που θα είναι και πολύ αποκαλυπτικές.
Επαγγελματικά υπάρχουν δυσκολίες που όσο δεν τις ακουμπάτε τόσο μεγαλώνουν και βέβαια θα κληθείτε να πάρετε μία δύσκολη απόφαση που η μόνη βοήθεια που πρέπει να έχετε είναι η εμπειρία σας και βέβαια και οι γνώσεις σας. Συμβουλές είναι καλοδεχούμενες αρκεί να ξέρουμε ότι αυτοί που μας τις δίνουν είναι καλοπροαίρετοι και θέλουν πραγματικά να μας βοηθήσουν!

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού

Μία εβδομάδα με αρκετές μετακινήσεις άλλες λίγο άσκοπες και περιττές άλλες όμως ουσιαστικές που σας βάζουν σε μία σωστή πορεία για να προχωρήσετε. Ερωτικά έχετε περισσότερη ηρεμία όχι δική σας αλλά από τους άλλους γιατί εσείς είστε αυτοί που θα δημιουργήσετε αναστάτωση με την παρουσία σας και μόνο ή με τις κινήσεις σας που θα βάλετε τους άλλους σε μία διαδικασία να θέλουν να σας ακολουθήσουν.

Βέβαια αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τα πολλά ξενύχτια γιατί θέλετε να βγαίνετε συχνά και μάλιστα να γυρνάτε και αργά χωρίς να ξεκουράζεστε! Αυτό μπορεί να είναι και ο λόγος που κάτι παραμελείτε στην εργασία σας χωρίς όμως να το καταλαβαίνετε, αλλά όταν θα το καταλάβετε να έχετε ήδη εκτεθεί. Βέβαια και πάλι δεν ήρθε η καταστροφή πάλι κάτι θα βρείτε να το μπαλώσετε Ένα κληρονομικό θέμα πάντως, εφόσον έχετε θα μπορούσε να διευθετηθεί με τον καλύτερο τρόπο!

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού

Μία Πανσέληνος για εσάς που έχει πολλά να σας διδάξει και ακόμα περισσότερα να σας βάλει να σκεφθείτε! Πρέπει να αναμετρηθείτε με τις δυνάμεις σας και όχι μόνο τις δικές σας αλλά και των συνεργατών σας ίσως και να δείξετε ποιος μπορεί να υπερισχύσει σε κάτι ή ποιος θα πρέπει να υποχωρήσει για να βρεθεί μία λύση που έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να περιμένει.
Ερωτικά λοιπόν είστε πιο ευδιάθετοι αλλά και αν ροκανίζετε τον χρόνο είναι γιατί θέλετε να είστε σίγουροι ότι δε θα κάνετε κάτι βιαστικά και υπάρχουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια στάση θα κρατήσετε. Αυτό που σίγουρα μπορείτε να κάνετε είναι να εξετάσετε αν υπάρχει αμοιβαιότητα και φυσικά αν υπάρχει η διάθεση για ουσιαστικές αλλαγές στις σχέσεις σας.
Η επικοινωνία είναι αυτή που βοηθάει σε αυτή την περίπτωση! Επαγγελματικά πολλά είναι αυτά που μπορείτε να κάνετε αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτό που θα αποφασίσετε τώρα θα είναι δύσκολο να το αλλάξετε. Έτσι λοιπόν αν υπάρχει ρίσκο θα το πάρετε και αν σας βγει σε καλό θα λάβετε άμεση ανταπόδοση!

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη

Αυτό που σας ταιριάζει αυτή την εβδομάδα είναι ότι δεν αφήνετε τίποτα να περιμένει και ούτε σας πτοεί στις αποφάσεις σας το παραμικρό! Βασικά σκέφτεστε πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους και έχετε και την ικανότητα να βλέπετε κάτι που οι άλλοι θεωρούν ότι θα έρθει αργότερα χωρίς να τους  προβληματίζει. Ερωτικά είστε αυτοί που τρέχετε και προσπερνάτε τους άλλους κάνοντάς τους ένα νεύμα το οποίο είναι ότι πρέπει να ανταποκριθούν και μάλιστα πολύ άμεσα.
Ουσιαστικά κρούετε τον κώδωνα ότι δεν μπορούν να τα περιμένουν όλα από εσάς Επαγγελματικά αναγκάζεστε να συμφωνήσετε αλλά γιατί έχετε πειστεί ότι είναι το σωστό ακόμα και αν αυτή σας η αλλαγή στάσης μπορεί να μη σας αρέσει να το παραδεχτείτε όμως ξέρετε ότι τώρα αυτή είναι η μόνη σας επιλογή και ανάμεσα στις εναλλακτικές η επικρατέστερη!

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω
Μία πολύ ερωτική Πανσέληνος είναι αυτή για εσάς και τώρα θα ζήσετε τον έρωτά σας σε όλες τους τις διαστάσεις! Αν πρόκειται για έναν καινούργιο έρωτα θα βάλετε και κανόνες και θα είστε αυτοί που θα θελήσετε αποκλειστικότητα και θα την προσφέρετε κιόλας. Η δέσμευση δε σας τρομάζει στην παρούσα φάση αφού αποτελεί συνειδητή σας επιλογή. Ερωτικά πάντως αντιλαμβάνεστε ότι το να προσφέρετε σας δικαιώνει!
Επαγγελματικά έχετε πολλή δουλειά η οποία όμως είτε έχει πολύ ενδιαφέρον είτε εσείς την προσεγγίζετε και την εκτελείτε με έναν τρόπο που σας αρέσει γιατί θα φέρει πιο άμεσα τα αποτελέσματα που σε αυτή τη φάση θα μπορούσαν να είναι και οικονομικά. Η τεχνολογία αν σας βάζει περιορισμούς εσείς ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι ή με άλλους συνεργάτες ή με άλλο λογισμικό που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας!

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου

Φόρα έχετε πάρει εσείς και ανοίγετε όλα τα μέτωπα μαζί! Η ισορροπία ανάμεσα στην εργασία σας και στην προσωπική σας ζωή είναι εύθραυστη και βέβαια δε σας πτοεί ούτε αυτό αφού τα φέρνετε όλα στην επιφάνεια για να τα λύσετε. Είστε παντού όταν σας χρειάζονται γιατί μπαίνουν και οικογενειακά θέματα που θέλουν και αυτά τουλάχιστον τον χρόνο σας.
Ερωτικά είστε πιο αισιόδοξοι ότι το μαζί μπορεί να σας δώσει μία απάντηση ή να σας ανοίξει τα φτερά για να καταφέρετε πολύ περισσότερα. Είστε και αυτοί που ανοίγετε και προεκτάσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις εμπλουτίζοντάς τες με καινούργια στοιχεία που θα δώσουν και ενθουσιασμό αλλά και κίνητρα για να τα ολοκληρώσετε. Επαγγελματικά, μη φοβηθείτε να μπείτε πιο βαθιά σε ένα θέμα γιατί αυτό όσο και να σας δυσκολέψει θα σας δώσει μία μεγάλη ικανοποίηση και αναγνώριση!

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων

Σωστά ασχολείστε και βάζετε μία τάξη στις σκέψεις σας και στα σχέδιά σας που αν αφορούν και εκτός συνόρων θέματα ακόμα καλύτερα για εσάς για να τα πραγματοποιήσετε. Αυτό που σας κάνει να διαφέρετε είναι ο τρόπος που σκέφτεστε και ο τρόπος που προσπερνάτε οτιδήποτε σας αφήνει πίσω ή το ξεδιαλύνετε τάχιστα αν αφορά κάτι που δεν πρέπει να του δώσετε σημασία ή να το μεταθέσετε για αργότερα.
Όρια μπαίνουν έτσι και αλλιώς και από νομικούς περιορισμούς που σας βοηθάνε εν τέλει να προχωράτε. Βασικά αυτό που έχετε είναι κατεύθυνση που την ακολουθείτε με ευλάβεια. Ερωτικά ένας στόχος σας επιτυγχάνεται ή δημιουργείτε τις προϋποθέσεις να επιτευχθεί πολύ άμεσα! Επαγγελματικά δεν είστε μόνο αισιόδοξοι αλλά ξέρετε και που να στηρίξετε αυτή σας την αισιοδοξία ώστε τελικά να βγείτε νικητές και καταξιωμένοι!

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency