Δημοσίευση : 13:44 23-11-2016

Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη: Προβλέψεις έως τις 27 Νοεμβρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα από 21/11 έως 27/11

 

Εβδομάδα με γρήγορες εναλλαγές και αλλαγή προτεραιοτήτων είναι αυτή για όλους μας αφού ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και μας κάνει πιο κοινωνικούς αλλά και πιο αισιόδοξους! Με συνόδους συνεχίζεται η εβδομάδα μας καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κάνουν μία συνάντηση φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με το συναίσθημα αλλά και τον τρόπο που θα το εκδηλώσουμε… Ευκαιρία και για οικονομικές διεκδικήσεις που θα έχουν και σωστό συνδυασμό και καταμερισμό ευθυνών αλλά και κοινωνική καταξίωση που θα έρθει μέσα από τη δύναμη του χρήματος, αναφέρει το astrologos.gr.
Ο Ερμής συναντάει τον Κρόνο και έτσι μας βάζει περιορισμούς και κανόνες οι οποίοι ενώ είναι δυσδιάκριτοι στην αρχή στη συνέχεια είναι μονόδρομος να τους επιλέξουμε και σχεδόν να υποταχθούμε σε αυτούς ….Οι επεκτατικές μας τάσεις και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις συνεργασίες μας είναι αυτός που μας κάνει να είμαστε πολύ διεκδικητικοί  ίσως και απόλυτα παρορμητικοί αφού πιστεύουμε ότι αυτό που μας ανήκει πρέπει να το κατοχυρώσουμε τόσο ισχυρά ώστε κανείς να μην μπορεί ούτε καν να το πλησιάσει…
ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ βλέπετε τις σημαντικές πτυχές της ζωής σας να σας ανοίγουν μονοπάτια για να αναλάβετε είτε πρωτοβουλίες είτε να πάρετε το πάνω χέρι και να οδηγήσετε τις καταστάσεις με τον απόλυτα δικό σας τρόπο!
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ-ΙΧΘΥΕΣ σταδιακά βλέπετε ότι πρέπει και εσείς να σύρετε το χορό αφού υπάρχουν ευκαιρίες!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Μία εβδομάδα που σταδιακά σας κάνει πιο εξωστρεφείς αλλά αυτό είναι που πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε. Να μη δίνετε πληροφορίες που δεν πρέπει ή να μην κρύβετε κάτι που πρέπει να το βγάλετε στην επιφάνεια… Ερωτικά δεν παίρνετε κάποια πράγματα στα σοβαρά και αυτό δημιουργεί αποστάσεις που προς το παρόν είναι μικρές αλλά άνετα μπορούν να μεγαλώσουν και να δημιουργήσουν χάσματα τα οποία όταν συνειδητοποιήσετε τις αποστάσεις που θα πρέπει να καλύψετε, τότε θα κουραστείτε πολύ περισσότερο… Επαγγελματικά, ενώ πιστεύετε ότι κάποια πράγματα γίνονται εύκολα, εντούτοις δεν ολοκληρώνονται ή τουλάχιστον δεν ολοκληρώνονται με τον τρόπο που εσείς θέλετε και δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε κιόλας ώστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις έγκαιρα. Σαφώς και η φιλοδοξία σας λειτουργεί για εσάς εποικοδομητικά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τη βάλετε σε πλαίσια. Γιατί σε κάθε περίπτωση η υπερβολή δε θα σας ωφελήσει, όπως και οι γρήγορες αποφάσεις!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Μία εβδομάδα που θα είστε πολύ επικοινωνιακοί αλλά και  έτοιμοι για αποδράσεις μακρινές! Το μυαλό σας δε θωρακίζει καμία σας σκέψη και σας δίνει τροφή για επιπλέον προεκτάσεις τόσο επαγγελματικές όσο και οικονομικές. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε είναι να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις και όχι αόριστες και να καταλάβετε πόσο επηρεάζουν το μέλλον αλλά και τον τρόπο που θα τις βάλετε σε σειρά… Ερωτικά κάποια μηνύματα πρέπει να αποτιμηθούν σε βάθος και μάλιστα δεν πρέπει να πιστέψετε κάτι χωρίς να το έχετε ελέγξει αν ισχύει και σε ποιο βαθμό. Οι αιτίες αυτή την εβδομάδα είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν για την στάση που θα κρατήσετε. Αν αυτές δεν αποσαφηνιστούν τότε θα μπείτε σε ένα φαύλο κύκλο και θα νομίζετε ότι κάνετε το σωστό. Αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι τα πράγματα!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, έτσι νιώθετε και έτσι θα πορευτείτε αυτή την εβδομάδα! Όλα είναι σε ένα τεντωμένο σκοινί και βάζετε περιορισμούς οι οποίοι είτε σας αποξενώνουν είτε σας κλείνουν στον εαυτό σας. Ερωτικά τα γεγονότα σας αποκαλύπτονται με έναν τρόπο που σας αιφνιδιάζει και μάλιστα σας δημιουργούν ερωτηματικά για τον τρόπο που θα πρέπει τώρα να χειριστείτε τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι έχετε μεγάλο βάρος γιατί αυτό που δεν περιμένατε αυτό είναι που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε… Οι λάθος αποφάσεις δύσκολα διορθώνονται και δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στους άλλους. Επαγγελματικά τα μεγάλα λόγια δε σας βοηθάνε αλλά και η σιωπή από την άλλη είναι κάτι που σωστά σας προβληματίζει και σας ανησυχεί… Μία είδηση έχει διπλή υπόσταση… Κάτι χάνετε και κάτι κερδίζετε… Ποιο είναι άραγε το πιο συμφέρον για εσάς?

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
Φουντώνει το κλίμα και μαζί με αυτό και εσείς βάζετε επιπλέον λάδι στη φωτιά για να γίνει το θέαμα πιο φαντασμαγορικό! Οικογενειακά θέματα σας δείχνουν ότι η τακτική σας είναι λανθασμένη ή ότι έχετε δώσει σημασία σε θέματα που είναι δευτερεύουσας σημασίας και έχετε αγνοήσει τα σημαντικά. Τώρα όμως θα γίνετε υπόλογοι για τις αποφάσεις σας. Και αν σας κρίνουν αυστηρά έχετε και εσείς βάλει το χεράκι σας ίσως γιατί ανακατεύεστε εκεί που δε σας σπέρνουν και έχετε με τον τρόπο σας επηρεάσει καταστάσεις… Ερωτικά είστε και εσείς που πρέπει να καθησυχάσετε τους άλλους αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη ευχαρίστηση. Χρειάζονται περισσότερη συμπαράσταση και να τους σβήσετε τις ανασφάλειές τους.. Είναι άραγε αυτές προϊόν δικών σας ενεργειών? Έχετε ένα μέρος της ευθύνης αλλά σίγουρα δεν έχετε όλο το βάρος που όμως τώρα θα το σηκώσετε… Νιώθετε πιο έντονα και αυτό έχει τιμήματα!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Ευτυχώς που είστε περιζήτητοι στα ερωτικά σας και αυτό σας κάνει τουλάχιστον να νιώθετε αισιόδοξοι και αρεστοί! Ερωτικά λοιπόν δεν αποσαφηνίζετε τη θέση σας και είναι κάτι που το κάνετε εσκεμμένα αλλά δε θέλετε να το διατυμπανίσετε κιόλας. Προσέξτε τις λεκτικές αντιφάσεις που πέφτετε γιατί ο κίνδυνος αυτός παραμονεύει και θα σας φέρει σε δύσκολη θέση αν και έχετε τον τρόπο να θολώσετε το τοπίο και να το μπαλώσετε. Η αλήθεια είναι ότι σας πιέζουν γιατί δε σας έχουν με τον τρόπο που θέλουν αλλά με έναν τρόπο που τους δίνει λιγότερα… Σημασία έχει ότι η εργασία σας απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από εσάς ενώ δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου για να πάρετε μία σωστή απόφαση… Τότε λοιπόν θα δείτε ότι μία τακτική που πάτε να εφαρμόσετε δεν έχει την απαραίτητη αποδοχή ή τουλάχιστον έχει μία εφαρμογή που δύσκολα προσαρμόζονται οι άλλοι σε αυτή και στις προεκτάσεις της!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
Μία συναισθηματική εβδομάδα με έντονες διακυμάνσεις και ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις οι οποίες είναι το κίνητρο για να εξελίξετε τις σχέσεις σας,  ιδιαίτερα αν υπάρχουν αδιευκρίνιστα  σημεία ή θέλετε περισσότερη σημασία από όση σας δίνουν. Έτσι λοιπόν στα ερωτικά σας θέλετε να περάσετε στην επόμενη φάση και επειδή δεν πρόκειται για τηλεπαιχνίδι δεν είναι κάτι που πρέπει να το δείτε επιπόλαια. Όμως σε αυτή τη φάση είστε απαιτητικοί γιατί θεωρείτε ότι πρέπει να διεκδικήσετε και τότε αγχώνετε και τους άλλους. Επαγγελματικά σωστά βάζετε έναν κανόνα  πολύ αυστηρό που δε θέλετε να παρεκκλίνετε καθόλου από το χρονοδιάγραμμά  του. Υπάρχουν εξωτερικοί και αστάθμητοι παράγοντες που θα σας καθυστερήσουν όμως. Έχετε εναλλακτικές εξίσου ισχυρές? Ή θα εκτεθείτε? Γιατί οι προθεσμίες μπαίνουν για να τηρούνται, και εσείς το ξέρετε καλύτερα από όλους!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Αφού φτιάξετε και διακοσμήσετε το σπίτι σας θέλετε να προσκαλέσετε και κόσμο να το δει και να το απολαύσει ίσως και να σας συγχαρεί για τις επιλογές σας. Ναι, θέλετε επιβεβαίωση και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις! Αυτό βέβαια είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσει γιατί θα έρθουν και άλλοι να προστεθούν που θα είναι εξίσου σημαντικοί… Ερωτικά έχετε ενοχλήσεις που προέρχονται από την ανάγκη σας για ανταπόδοση. Αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα τα παίρνετε στα σοβαρά και τα ψάχνετε σε βάθος προκειμένου να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι αυτό που έχετε ή αυτό που ψάχνετε είναι αυτό που σας ταιριάζει και γι’ αυτό θα αφοσιωθείτε απόλυτα. Αυτή είναι μία διαδικασία που θα την ακολουθείτε με μεγάλη συνέπεια, και θα την παρακολουθείτε στενά για να μη χάσετε καμία λεπτομέρεια και αυτό που δε σας αρέσει να το διορθώνετε αυτόματα και πολύ άμεσα. Επαγγελματικά σας έχουν περισσότερη ανάγκη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κουραστείτε λιγότερο!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού
Εβδομάδα με έξοδα που άλλα τα περιμένετε και άλλα δε θα μπορέσετε να τα αποφύγετε… Σίγουρα θα δυσαρεστηθείτε αλλά  όσο καθυστερείτε, δημιουργείτε και επιπλέον κόστη που πάλι εσείς θα κληθείτε να πληρώσετε. Ερωτικά έχετε ξεκαθαρίσει τα θέματα με το παρελθόν αλλά δεν είστε σίγουροι για το παρόν αφού και τώρα νιώθετε ότι πρέπει να αποσαφηνίσετε το πώς νιώθετε και για ποιο λόγο..  Κάποια λόγια που σας λένε επιδέχονται πολλαπλές ερμηνείες και αλίμονο αν εσείς επιλέξετε τη λάθος και κινηθείτε πάνω σε αυτή και γεμίσετε με αμφιβολίες.. Πάντως αν προσπαθήσετε να μιλήσετε για αυτό θα είναι πολύ πιο γρήγορη η εξέλιξη και πολύ πιο σωστό το αποτέλεσμα κυρίως αν αποκαλύψετε τους φόβους σας! Επαγγελματικά σας καταφέρνουν αλλά αυτό είναι και ένα βήμα από μέρους τους να αναγνωρίσουν την αξία σας και φυσικά να σας εκμεταλλευτούν με την καλή έννοια!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
Ένα φρένο πρέπει να έχετε μαζί σας αυτή την εβδομάδα για να το πατάτε όταν σκέφτεστε κάτι και το πάτε τόσο μακριά όσο και να μην μπορείτε να το συνδυάσετε με την πραγματικότητα… Η αλήθεια είναι ότι έχετε χαθεί στις αναζητήσεις σας και αυτό είναι δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά τουλάχιστον στον επικοινωνιακό τομέα που ναι μεν ανταποκρίνεστε αλλά δεν παίρνετε τον χρόνο σας… Ερωτικά καλύτερα να σκέφτεστε τι μπορεί να κρύβετε ή τι μπορεί να θέλουν από εσάς παρά να είστε αυτοί που θα μιλήσετε πρώτοι γιατί έτσι καίτε όλα τα καλά χαρτιά σας που θα μπορούσατε να τα αξιοποιήσετε καλύτερα… Μην παραμελείτε το σπίτι σας και πιθανόν ζημιές, γιατί αυτές θα μεγαλώσουν και θα σας στοιχίσουν περισσότερο! Επαγγελματικά δώστε έμφαση στις οικονομικές προεκτάσεις γιατί αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν στις αποφάσεις σας!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω
Και φόρα έχετε και απήχηση ερωτική έχετε(!)  τι άλλο θέλετε; Αφού είστε αυτοί που διαλέγετε στα ερωτικά σας και μάλιστα μπορείτε και να παίζετε σε διπλό ταμπλό όχι γιατί θα το κάνετε επίτηδες αλλά γιατί απλώς τυχαίνει να βρίσκεστε και εσείς στο στόχαστρο. Ερωτικά πάντως μην υπερβάλλετε επειδή νιώθετε ότι έχετε το πάνω χέρι ή γιατί σας έχουν αδυναμία… Η ουσία είναι ότι παίρνετε ικανοποίηση από τα ερωτικά σας και καλό είναι να το ανταποδίδετε κιόλας έστω και σε μικρότερη ποσότητα. Επαγγελματικά κάποιες μέρες έχουν μεγάλη ένταση κυρίως γιατί η δική σας ανυπομονησία είναι μεγάλη ή γιατί θέλετε μία απάντηση για κάτι το οποίο μάλλον δεν μπορεί να σας δοθεί τόσο εύκολα όσο πιστεύατε και εξαρτάται από περισσότερους του ενός για να συγχρονιστούν παρέα… Καλό θα είναι να μην δείχνετε ότι σας καίει γιατί έτσι θα είστε και πιο άνετοι γιατί δείχνετε ανεξάρτητοι!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Μία εβδομάδα με πολλές κοινωνικές επαφές που κάποιες όμως θα τις ξοδέψετε άσκοπα. Ίσως περιμένετε περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας δώσουν και έτσι καταλήγετε να χάνετε τον χρόνο σας… Ερωτικά πάντως υπάρχουν παρεξηγήσεις και βέβαια δεν είστε αυτοί που θα ασχοληθείτε να τις λύσετε.. Απεναντίας φτιάχνετε ένα σενάριο στο μυαλό σας και το πιστεύετε τόσο πολύ όσο και να είναι πραγματικότητα… Σφάλετε, είναι δεδομένο, αλλά θα το καταλάβετε εκ των υστέρων… Στα επαγγελματικά σας θέλετε μία εξέλιξη που θα σας προβάλει και προσωπικά αλλά βρείτε και έναν σωστό τρόπο να την πετύχετε. Κυρίως μάθετε να ακολουθείτε τις εξελίξεις αλλά και να διακρίνετε που αυτές μπορούν να φτάσουν με τα μέσα που διαθέτετε αλλά και τις δυνατότητές σας! Καλή η αισιοδοξία αρκεί να μη μετατρέπεται σε υπέρμετρη φιλοδοξία αφού τότε θα οδηγηθείτε τουλάχιστον σε στασιμότητα!

 

 

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
Μία εβδομάδα με περισσότερες υποχρεώσεις και δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή! Μπαίνουν και οικογενειακές υποχρεώσεις σφήνα και όλα μαζί δε γίνονται, τουλάχιστον ταυτόχρονα την ίδια χρονική στιγμή… Ερωτικά είναι κάποιες μέρες που έχετε ησυχία, δείγμα ότι υπάρχει διάθεση για συγκαταβατικότητα αλλά όταν εσείς είστε αδιάφοροι ή δεν καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων τότε και εκείνοι τραβάνε τα σκοινιά για να δουν τι αντοχές έχουν και πόσο εσείς θα τα χαλαρώσετε για να μην σπάσουν… Επαγγελματικά μην είστε σίγουροι ότι έχετε όλη την πληροφορία ή ότι δουλεύετε για κάτι που θα έχει αποτέλεσμα… Μάλλον χρειάζεστε επιπλέον διευκρινίσεις για να μην κάνετε κάτι που θα πάει χαμένο…  Επίσης, μη λέτε πολλά και κυρίως μη λέτε τίποτα σε αυτούς που δεν εμπιστεύεστε, γιατί τότε μπορούν να σας εκθέσουν! Και όχι τίποτα άλλο, δεν υπάρχει κανένας λόγος και κυρίως κανένα συμφέρον… Είστε περισσότερο αυτόνομοι από όσο νομίζετε!

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency