Δημοσίευση : 13:07 28-11-2016

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Προβλέψεις από 28/11 έως 4/12

Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Με μία Νέα –αρκετά αισιόδοξη-Σελήνη  στον Τοξότη αρχίζει η εβδομάδα μας για να μας γεμίσει με πολλές επεκτατικές σκέψεις και να βγούμε από τα όρια, τα οποία έτσι και αλλιώς δεν τα βλέπουμε ούτε θέλουμε να τα δούμε, και να προχωράμε μπροστά με γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις αλλά και γραπτές συμφωνίες…

Ερωτικά, αυτή η Νέα Σελήνη μας ταξιδεύει και μάλιστα εκτός συνόρων! Ακόμη και αν δεν μπορούμε αυτή την εβδομάδα, έχουμε τη δυνατότητα να τα προγραμματίσουμε για αργότερα και να τα περιμένουμε βέβαια με μεγάλη ανυπομονησία!

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει σχεδόν τη διέλευσή της από τον Αιγόκερω και μας δίνει τις τελευταίες ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση με κοινωνικές προεκτάσεις.

Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και μας κάνει λιγότερο ομιλητικούς αλλά πολύ συγκεκριμένους ίσως και λίγο περισσότερο αυστηρούς στον τρόπο ομιλίας…

Ο Άρης από τον Υδροχόο είναι αυτός που δε μας στερεί τίποτα από τις κοινωνικές μας επαφές!

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ-ΙΧΘΥΕΣ είναι αυτοί που θα δουν τις σταθερές δομές της ζωής τους να αλλάζουν και να προσφέρουν ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες!

Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο; Ας δούμε τι λέει ο astrologos.gr

Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Ώρα για αποδράσεις για εσάς σε μέρη μακρινά και αφού είστε ταξιδευτές μπορείτε να μάθετε και πολλά από την κουλτούρα των άλλων λαών αλλά και γενικότερα να αλλάξετε φιλοσοφία και στάση ζωής! Ερωτικά το κλίμα αλλάζει αλλά είστε και εσείς που όταν θέλετε κάτι το θέλετε εδώ και τώρα ακόμα και αν ξέρετε ότι δεν έχουν ωριμάσει κάποιες σκέψεις στο μυαλό των ενδιαφερόμενων.. Όμως τους αιφνιδιάζετε αφού τους αναγκάζετε σχεδόν να τρέχουν πίσω από εσάς και μάλιστα σε γρήγορες ταχύτητες! Επαγγελματικά είτε αξιοποιείτε τις γνώσεις σας είτε θέλετε επιμόρφωση μπορείτε να εφαρμόσετε νέες δημιουργικές μεθόδους που αν συνεργαστείτε κιόλας θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Βέβαια αυτό που σας χρειάζεται για μία ακόμα φορά είναι υπομονή γιατί ότι γίνεται βιαστικά είναι πρόχειρο και δε σας διασφαλίζει σε τίποτα!

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Ώρα για περισυλλογή και τροφή για σκέψη που θα σας απογειώσει και θα σας κάνει λίγο πιο απόμακρους αλλά η ουσία είναι ότι ο σκεπτικισμός σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς θέλετε και πως μπορείτε να το πετύχετε! Ερωτικά, αρχίζετε σταδιακά και εξωτερικεύεστε, περισσότερο προς τα τέλη της εβδομάδας κυρίως γιατί βλέπετε ότι έχουν προσπαθήσει αρκετά και πρέπει και εσείς να ανοιχτείτε σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά και θα είστε μετρημένοι αλλά και θα έχετε και συγκεκριμένο λόγο για ότι κάνετε. Επαγγελματικά μάλλον κουράζεστε πολύ ή έχετε βάλει πολλά στη σειρά προς διεκπεραίωση. Αυτό αν σας γεμίζει με άγχος είναι γιατί εξαντλείστε και δεν μπορείτε να αφήσετε κάτι στην αναμονή για αργότερα… Το θέμα είναι ότι δεν μπορείτε να αποσύρετε το παραμικρό και έτσι όλα μαζί θα κινούνται ταυτόχρονα ή και παράλληλα ζητώντας επιτακτικά την προσοχή σας!
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
Ώρα για επεκτάσεις και μην τις ξεκινάτε όλες μαζί γιατί θα μπερδευτείτε και όχι μόνο αυτό ίσως και να μην υπολογίσετε σωστά τις υποχρεώσεις που ανοίγετε. Ερωτικά έχετε αρχίσει και μπαίνετε σε φάση μεγαλύτερης δέσμευσης αλλά και αλλαγή του τρόπου που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Αντιμετωπίζετε τις ευθύνες με μία ελαφρότητα και αυτό είναι κάτι που θα σας βάλει σε αμφιταλαντεύσεις. Βασικά αν δεν καταλαβαίνετε τις προεκτάσεις και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, θα είναι κάτι που θα το βρείτε μπροστά σας… Επαγγελματικά θέλετε τις καινούργιες συνεργασίες αλλά και τις αλλαγές ή του τρόπου που αντιμετωπίζετε τα θέματα ή είστε απόλυτα δεκτικοί σε αυτό που σας προτείνουν.. Θα πρέπει όμως να ελέγξετε πιο σχολαστικά τις παγίδες αν κάτι δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο… Προσπαθήστε ωστόσο γιατί μπορείτε να περιορίσετε τον κίνδυνο!
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
Μία Νέα Σελήνη που έχει να κάνει με τις δουλειές σας και όχι μόνο αυτό αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την εργασία σας. Θέλετε να ψάχνετε τα πράγματα και να τα προσαρμόζετε στις ανάγκες σας. Ερωτικά δεν τα αφήνετε και αυτά σε απόλυτα δεύτερη μοίρα απεναντίας έχετε μεγαλύτερη συνέπεια και σκέψεις που τις βάζετε σε εφαρμογή… Εσείς βέβαια κάνετε την αρχή και περιμένετε και από τους άλλους να ανταποκριθούν αναλόγως. Επαγγελματικά είστε περισσότερο ασφαλείς αλλά αυτό σας κάνει να σκέφτεστε και πέρα από τα συνηθισμένα. Εκεί ακριβώς είναι που οι καινοτομίες θέλουν την προσοχή σας αφού δεν ξέρετε να τις διαχειριστείτε στον απόλυτο βαθμό ή δεν ξέρετε τι προβλήματα θα επιφέρουν στη συνέχεια αφού σίγουρα κάτι φτιάχνετε αλλά μπορεί να χαλάτε κάτι άλλο που θα το ανακαλύψετε ίσως και όταν είναι αργά!
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Η αλήθεια είναι ότι έχετε αρχίσει και είστε πολύ πιο ανοιχτοί και έτοιμοι για αλλαγές οι οποίες είναι και πολύ χαρακτηριστικές και έχουν τη δική σας πινελιά! Ερωτικά αυτό σημαίνει ότι θέλετε επιβεβαίωση σχεδόν σε καθημερινή βάση και αυτό το καταφέρνετε πολύ εύκολα αφού δεν περνάτε απαρατήρητοι ειδικά αν είστε ελεύθεροι και θέλετε να ρίξετε τα δίχτυα σας… Αν είστε δεσμευμένοι αυτό δε σας εμποδίζει να φλερτάρετε αρκεί να μπείτε σε πολύ συγκεκριμένα πλαίσια και να μην λοξοδρομείτε θέτοντας σε κίνδυνο την σχέση σας και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος τουλάχιστον στην παρούσα φάση… Επαγγελματικά νιώθετε μία πίεση η οποία είναι αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών γιατί όταν ανοίγετε μέτωπα υπάρχουν και αντιδράσεις απρόβλεπτες! Και βέβαια μπορείτε να τα κλείσετε αρκεί να είστε λίγο πιο δυναμικοί και απόλυτοι και βέβαια να μην λοξοδρομείτε κατά περίπτωση!
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
Είναι μία εβδομάδα που για εσάς ανοίγει  πολλά θέματα για το σπίτι και μάλιστα αν δεν τα πιάσετε στη σωστή τους βάση θα βρεθείτε να απολογείστε για το παραμικρό και ίσως και να κάνετε και μία λάθος κίνηση που θα δυσκολευτείτε να τη διορθώσετε! Ερωτικά ναι μεν υπάρχει μια κινητικότητα αλλά όχι το απόλυτο που αναζητάτε χωρίς βέβαια αυτό να σας περιορίζει..Αυτό που δεν βρίσκετε σε κάποιο πρόσωπο, μπορείτε να το βρείτε σε κάποιο άλλο και μάλιστα σε μεγαλύτερες δόσεις… Αυτό βέβαια αποτελεί δική σας επιλογή γιατί στα ζητήματα καρδιάς δεν μπαίνει φρένο αλλά μόνο όταν εσείς το αποφασίσετε και κυρίως όταν βρείτε ένα αντίβαρο. Επαγγελματικά, σωστά κοιτάτε μπροστά με όσα δεδομένα μπορείτε να έχετε γιατί κάτι πρέπει να προχωρήσει έστω και αν το ρίσκο είναι μεγάλο, αφού είναι προτιμότερο από την στασιμότητα!
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Ακάθεκτοι είστε εσείς και η φόρα που έχετε πάρει δε σας περιορίζει στο παραμικρό! Το μόνο πρόβλημα είναι το οικονομικό σας που και γι’ αυτό θα βρείτε τις εναλλακτικές σας ή τουλάχιστον θα διασφαλιστείτε όσο μπορείτε… Ερωτικά ανοίγεστε, αφοσιώνεστε και το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά καταφέρνετε να είστε στο επίκεντρο αφού σας ενδιαφέρει και μάλιστα είστε και επαναστάτες σε ότι μοιάζει εντελώς συμβατικό! Επαγγελματικά καινοτόμες ιδέες και με τη σωστή χρήση του διαδικτύου σας προσφέρουν μία άνεση για να αναπτύξετε το συλλογισμό σας αλλά είτε έχουν μεγάλο κόστος είτε θα πρέπει να περιμένετε πολύ για να αποδώσουν. Ωστόσο μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα και να ξεκινήσετε αλλά το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα έρθει και αυτό με αργό βήμα κάτι που όμως είναι προτιμότερο από το τίποτα!
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού
Μία εβδομάδα με αρκετές ανησυχίες και επαναπροσδιορισμό των σταθερών σας βάσεων γιατί αυτές είναι που πρέπει να ανιχνεύσετε για να τις επεκτείνετε και όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη! Το ζητούμενό σας είναι η ασφάλεια και διασφαλίζεται με δύο τρόπους: Αρχικά με την οικονομική σας εξασφάλιση και αφετέρου με το να νιώθετε αρεστοί και ποθητοί και κυρίως απαραίτητοι στα ερωτικά σας! Είναι πάντως μία ευκαιρία να κάνετε μία ανασκόπηση καθώς και ένα μικρό απολογισμό γιατί το να απονέμετε ευθύνες είναι κάτι που γίνεται πολύ εύκολα αλλά δεν έχει κανένα νόημα, αν δεν καταλάβετε και εσείς γιατί σε κάποιες περιπτώσεις συμπεριφέρεστε κομματάκι αλλοπρόσαλλα και μάλιστα με μεγάλη ένταση δίνοντας διαστάσεις που πρέπει να τις απομονώσετε… Επαγγελματικά σας αγχώνει ότι υπάρχουν αδιευκρίνιστα θέματα ειδικά σε ότι αφορά νέα θέματα που σαφώς σας δημιουργούν ερωτηματικά γιατί σας πιέζει ο χρόνος!
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
Μία εβδομάδα ολοδική σας, όπως και η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και η ανάγκη σας για προβολή έχει αυξανόμενες τάσεις! Ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το διεκδικήσετε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε και τόσο εγωιστές. Γιατί τα κίνητρά σας είναι αγαθά μεν αλλά σημασία έχει πως τα εξωτερικεύετε… Ερωτικά έχετε αρχίσει και ξεκαθαρίζετε τι θέλετε αλλά και δίνετε και σωστές εξηγήσεις, κάνοντας πλήρη ανάλυση σχεδόν για να μην αφήνετε καμία απορία. Βέβαια προσέξτε γιατί μπορείτε και να υπερβάλλετε κιόλας προβάλλοντας τις δικές σας επιθυμίες ως τις μόνες, παραβλέποντας ίσως και τις ανάγκες των άλλων. Επαγγελματικά  πρέπει να εστιάσετε στα οικονομικό σκέλος για μία παρουσίαση ενός θέματος όχι γιατί είναι το μόνο που παίζει ρόλο, αλλά σε αυτή τη φάση είναι το μόνο που θα βοηθήσει τη λήψη αποφάσεων!
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Το ότι έχετε γίνει βιαστικοί είναι ένα χαρακτηριστικό σας το οποίο δεν το αποκτάτε αυτή την εβδομάδα, ωστόσο αν συναναστραφείτε με καινούργιους ανθρώπους πρέπει λίγο να το ελέγξετε και να πάτε λίγο πιο αργά για να σας προλαβαίνουν, μέχρι τουλάχιστον να συντονιστούν μαζί σας. Τώρα αυτό που κάνετε είναι να ανακατεύετε  την τράπουλα εκ νέου και μάλιστα με καινούργια παιχνίδια που θέλετε εξάσκηση για να γίνετε ανταγωνιστικοί. Ερωτικά τώρα θα κάνετε πιο συνετές σκέψεις πιο προσγειωμένες και θα θέλατε να πάρετε κάποιες πληροφορίες τις οποίες και θα τις κρατήσετε μόνο για εσάς… Επαγγελματικά, σωστά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με μία κίνηση εξ’ ολοκλήρου καινούργια  και σε ιδέα και σε υλοποίηση!
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Το ότι έχετε γίνει βιαστικοί είναι ένα χαρακτηριστικό σας το οποίο δεν το αποκτάτε αυτή την εβδομάδα, ωστόσο αν συναναστραφείτε με καινούργιους ανθρώπους πρέπει λίγο να το ελέγξετε και να πάτε λίγο πιο αργά για να σας προλαβαίνουν, μέχρι τουλάχιστον να συντονιστούν μαζί σας. Τώρα αυτό που κάνετε είναι να ανακατεύετε  την τράπουλα εκ νέου και μάλιστα με καινούργια παιχνίδια που θέλετε εξάσκηση για να γίνετε ανταγωνιστικοί. Ερωτικά τώρα θα κάνετε πιο συνετές σκέψεις πιο προσγειωμένες και θα θέλατε να πάρετε κάποιες πληροφορίες τις οποίες και θα τις κρατήσετε μόνο για εσάς… Επαγγελματικά, σωστά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με μία κίνηση εξ’ ολοκλήρου καινούργια  και σε ιδέα και σε υλοποίηση!
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
Μία εβδομάδα που έχετε και εσείς τα δικά σας θέματα και που θέλετε να προσθέσετε και άλλα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά θέλετε και το αποτέλεσμα να έρθει άμεσα! Ερωτικά έχετε τις αμφιβολίες σας αλλά δημιουργείτε και στους άλλους αμφιβολίες. Εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός σας και το θεωρείτε μέρος του στρατηγικού σας σχεδίου οπότε θα πρέπει να το μαζέψετε κιόλας και σε καμία περίπτωση να μη δείχνετε ότι το κάνετε επίτηδες. Επαγγελματικά τώρα είστε πιο συγκεντρωμένοι και τυπικοί και σαφείς και σε αυτά που ζητάτε και σε αυτά που μπορείτε να διεκδικήσετε αλλά και να υλοποιήσετε. Βασικά αν κάτι θέλετε να το αλλάξετε( και αυτό το μπορείτε είτε με αντικαταστάσεις είτε με αλλαγή τρόπου υλοποίησης)  γιατί έτσι αυτούσιο δε θα προχωρούσε και αφού βρήκατε που σκαλώνει, γιατί να μην το ξεκινήσετε? Αφήστε που αργήσατε κιόλας!

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency