FullahSugah
Δημοσίευση : 10:23 29-11-2016

Νέα Σελήνη στον Τοξότη σήμερα 29/11: Πως επηρεάζει τα ζώδια

Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στα ζώδια σήμερα...;

Την Τρίτη 29  Νοεμβρίου 2016  πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και στις 7 μοίρες αυτού του ζωδίου. Πρόκειται για ένα καινούργιο φεγγάρι που από τη φύση του ζωδίου που το φιλοξενεί φέρνει στα ζώδια αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι φέρνει δεν θα πρέπει να σκεπτόμαστε και κάθε μας κίνηση.. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα είναι σε ισχύ ως και τις 14/12 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα και τα αποτελέσματά της θα τα δούμε στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου μας που επηρεάζεται από αυτό το φαινόμενο, αναφέρει ο astrologos.gr!

 

Στο φαινόμενο συμμετέχει ο Κρόνος σε μια οριακή σύνοδο, ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο και ο Άρης σε εξάγωνο, φανερώνοντας την ανάγκη να αναλάβουμε δράση και πρωτοβουλίες, προκειμένου η νέα αυτή αρχή να έχει στέρεες βάσεις, υπερνικώντας εμπόδια που δημιουργούν απογοήτευση. Η επιρροή της θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 29 Δεκεμβρίου, ενώ τα θέματα που εγείρει, «φωτίζονται» στην Πανσέληνο της 14ηςΔεκεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων.
Την ίδια μέρα σχηματίζεται ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, ενώ στον χάρτη που καταστρώνεται με συντεταγμένες Αθήνας, τα Φώτα πέφτουν στον 8ο οίκο και ο Ουρανός σχηματίζει σύνοδο με τον ωροσκόπο. Όλα αυτά υπερτονίζουν την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή, για απελευθέρωση και επαναστατικές κινήσεις, που μπορεί να ταρακουνήσουν σχέσεις ή να διαλύσουν τις υπάρχουσες δομές, ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο, με πιο γερά θεμέλια.

 

 

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και η επιρροή της! Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το εξωτερικό, νομικές σου υποθέσεις, την αντίληψη και την κοσμοθεωρία σου. Το επόμενο διάστημα ενδέχεται να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι ή ένα επαγγελματικό άνοιγμα στο εξωτερικό, να ασχοληθείς με εκκρεμότητες από νομικά ζητήματα ή ακόμη να δρομολογήσεις θέματα σπουδών και μετεκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι ότι λαμβάνεις μια ώθηση να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική, να διαμορφώσεις μια νέα κοσμοθεωρία στα πράγματα και να αφήσεις πίσω κομμάτια του εαυτού σου ή καταστάσεις, που σε απογοητεύουν.
Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει μια εξέλιξη σε οικονομικά θέματα και σε ζητήματα συμβίωσης.Οφειλές και χρωστούμενα θα σε απασχολήσουν έντονα τις ημέρες αυτές και ίσως υπάρξει κάποια εξέλιξη σε οικονομικές συμφωνίες, δάνεια ή κάποια αλλαγή στο εισόδημα του συντρόφου σου, που σε επηρεάζει άμεσα. Παράλληλα, όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο, γίνονται θέμα και καλείσαι να λάβεις αποφάσεις για την πορεία τους. Από την άλλη, το καινούριο φεγγάρι σού δίνει μια ώθηση να μεταμορφώσεις κομμάτια του εαυτού σου και να δρομολογήσεις εσύ τις εξελίξεις, που θα σε πάνε παρακάτω.
Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σου, στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τις σχέσεις. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα σε παρακινήσει να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου και γενικώς στον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους, ενώ φέρνει σημαντικές εξελίξεις και σε θέματα συνεργασιών, με εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινάς κάτι καινούριο επαγγελματικά τις μέρες αυτές. Από την άλλη, όσον αφορά τα ερωτικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να δεις την αλήθεια στα πράγματα, αφήνοντας πίσω απογοητεύσεις και εξιδανικεύσεις προσώπων ή καταστάσεων, που δε σε αφήνουν να εξελιχθείς. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο τις μέρες αυτές, με το οποίο όμως τα πράγματα δε θα είναι ξεκάθαρα εξ αρχής, ως προς τη δομή της σχέσης σας. Κάνε λίγη υπομονή και στα μέσα του Δεκεμβρίου θα έχεις περισσότερα δεδομένα στα χέρια σου, ώστε να λάβεις και τις ανάλογες αποφάσεις.
Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την εργασιακή σου καθημερινότητα και τη φυσική σου κατάσταση. Τις μέρες αυτές είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στη δουλειά σου, οι οποίες αυξάνουν τις υποχρεώσεις και τους καθημερινούς σου ρυθμούς, όπως ένα νέο εγχείρημα, ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό ή μια αλλαγή στις συναδελφικές σου σχέσεις. Από την άλλη, το σώμα σου και οι συνήθειές σου θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως θελήσεις να εντάξεις κάποιο χόμπι ή μια δραστηριότητά στη ζωή σου, που θα βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση. Προσπάθησε να μην καταπονήσεις πολύ το σώμα σου και να ξεκλέψεις χρόνο για πράγματα που σε ξεκουράζουν και σε ευχαριστούν.
Λέων
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε παρακινεί να εκφράσεις τον δημιουργικό εαυτό σου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις, να αναλάβεις ρίσκα, να φλερτάρεις και να εντάξεις τον έρωτα και το πάθος στη ζωή σου. Η σεξουαλική σου διάθεση ανεβαίνει, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, κάτι που σε βοηθά να προσελκύσεις ευκολότερα θαυμαστές και υποψήφιο ταίρι. Παράλληλα, ενισχύεται η αυτοέκφρασή σου και διαφημίζεις τα ταλέντα σου, κάτι που κάνει την περίοδο αυτή ιδανική για να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια και νέα, δημιουργικά εγχειρήματα. Από την άλλη, αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους θα σε απασχολήσει έντονα, καθώς φαίνεται ότι μέσα από την τριβή μαζί τους, ανακαλύπτεις κι εσύ το παιδί που κρύβεις μέσα σου, ενώ όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε απόγονο, να ξέρετε πως οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα γόνιμες.
Παρθένος
Το καινούριο φεγγάρι σχηματίζεται στο ηλιακό σου ναδίρ, μια θέση που επηρεάζει τις οικογενειακές σου σχέσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Τις ημέρες αυτές θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σου με κάποιον από τους δύο γονείς σου ή με κάποιο προσφιλές σου πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις κάποια ευθύνη που αφορά ένα ακίνητο, κάτι που θα σε προβληματίσει. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που μένεις, ακόμη και να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση, αν κάτι τέτοιο είναι στα σχέδιά σου. Γενικά πάντως, θα νιώσεις μια έντονη ανάγκη να απεμπλακείς από καταστάσεις του παρελθόντος και να κάνεις ένα καινούριο, πιο σταθερό ξεκίνημα στη ζωή σου.
Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τον οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να εκφραστείς πιο ανοιχτά και ειλικρινά, να επικεντρωθείς στο πνεύμα σου και να εξελίξεις τις γνώσεις σου μέσα από μια ξένη γλώσσα, ένα βιβλίο ή ένα πεδίο μάθησης. Παράλληλα, κάτι αλλάζει στις μετακινήσεις σου και στις καθημερινές επαφές σου με τους άλλους, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς σου. Από την άλλη, φαίνεται πως ο τρόπος σκέψης σου ανανεώνεται με νέες ιδέες, ενώ τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα αποδειχθούν εξαιρετικοί σύμμαχοι στα μελλοντικά σου σχέδια.
Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να αναζητήσεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, ίσως μέσα από έναν νέο τομέα απασχόλησης ή μία νέα επένδυση, ενώ παράλληλα τα έξοδά σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη περίοδος για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, να επαναφέρεις το όραμά σου για το μέλλον και να τονώσεις το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι, μέσα από δραστηριότητες και ενέργειες, που ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή σου. Ακόμη, είναι πιθανό να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μια πολυπόθητη αγορά ή να θελήσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου σε ένα τομέα που σε ενδιαφέρει, ώστε μακροπρόθεσμα να πετύχεις κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σου.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σε ωθεί σε κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Φαίνεται πως τις μέρες αυτές θα θελήσεις να απεμπλακείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε κρατάνε δέσμιο στο παρελθόν και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες περιπέτειες. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, είναι πιθανό να κλείσεις υποθέσεις που εμποδίζουν την εξέλιξή σου, αφού η ανάγκη σου να χτίσεις ένα πιο σταθερό αύριο θα είναι επιτακτική. Στον επαγγελματικό τομέα, κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον, ενώ είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις και ένα ταξίδι ή ένα καινούριο άνοιγμα τις μέρες αυτές, που θα επαναφέρει το όραμα και την αισιοδοξία σου. Όποια κατάσταση κι αν κληθείς να αντιμετωπίσεις, είναι σημαντικό να σταθείς στα δικά σου πόδια το διάστημα αυτό και να δρομολογήσεις εσύ ο ίδιος τις εξελίξεις.
Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τη διαίσθηση και κάποια εσωτερικά κομμάτια του εαυτού σου, τα οποία καλείσαι να φέρεις στην επιφάνεια, για να τα δεις από άλλη σκοπιά. Οι μέρες αυτές αποτελούν μια περίοδο ενδοσκόπησης, καθώς προετοιμάζεσαι για τον μήνα των γενεθλίων σου και για σημαντικές αλλαγές, που έπονται στη ζωή σου. Καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να ξεκουράσεις σώμα και ψυχή και να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τις εξελίξεις, ώστε να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Είναι ακατάλληλη περίοδος για αποφάσεις, αλλά ιδανική για να έρθεις πιο κοντά στις ανάγκες σου και να σχεδιάσεις το μέλλον που επιθυμείς να έχεις, ώστε σε λίγες εβδομάδες να προχωρήσεις στην υλοποίησή του.
Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, σε παρακινεί να διευρύνεις τον κύκλο σου και να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να θέσεις νέους επαγγελματικούς στόχους, να εξελίξεις τα πλάνα σου και να εκμεταλλευτείς νέες γνωριμίες και άτομα από τον περίγυρό σου, τα οποία μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα για την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι, επίσης, πιθανό να κάνεις νέους φίλους τις ημέρες αυτές, αλλά και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα, που είχε υπάρξει απόσταση μεταξύ σας. Αυτό που καλό είναι να προσέξεις, είναι νέες επενδύσεις ή οτιδήποτε εμπεριέχει οικονομικό ρίσκο, καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα από τον 2ο ηλιακό σου οίκο, ενδέχεται να σε οδηγήσει σε παραπλάνηση και απώλειες.
Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές και είναι πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα, που θα αλλάξουν την επαγγελματική σου πορεία. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, θέματα που αφορούν την εκπαίδευσή σου, καθώς και σχέσεις με ανώτερους στο χώρο εργασίας σου, παρουσιάζουν επίσης εξελίξεις, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις και κάποιες πρόσθετες ευθύνες, που θα φορτώσουν το πρόγραμμά σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε όσο το δυνατόν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου το διάστημα αυτό, γιατί αποκτάς τα εχέγγυα για ένα εξαιρετικό μέλλον.

 

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency