Δημοσίευση : 12:53 02-12-2016

Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 2 ως 4 Δεκεμβρίου 2016

Τρίγωνο Άρη-Δία και εξάγωνο Άρη-Κρόνου αυτό το τριήμερο...

Το σύμπαν είναι σοφό και ακόμα και τις στιγμές που απογοητευόμαστε ή χάνουμε τις ελπίδες μας για την πραγματοποίηση ενός στόχου μας ή την εκπλήρωση μιας επιθυμίας μας αυτό ξέρει πότε θα πρέπει να μας το δώσει..Αυτό πουόλα τα ζώδια θα πρέπει να θυμόμαστε είναι πως αυτός που σκέφτεται θετικά και με αρμονία νου και ψυχής είναι και αυτός που θα κατακτήσει την επιτυχία! Ας ζούμε λοιπόν την κάθε μέρα με εμπιστοσύνη στην ανώτερη δύναμη που ρυθμίζει τη ζωή μας και ας εξωτερικεύσουμε την αγάπη που πάλλεται μέσα μας φέρνοντας έτσι την πληρότητα και την γαλήνη στη ζωή μας!

Μια σειρά πλανητικών όψεων, που κορυφώνονται στο τριήμερο αυτό, έρχονται να μας  επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές και σε κάποιες περιπτώσεις να μας φανερώσουν το δρόμο, που μπορεί εδώ και καιρό να αναζητούσαμε..

Το τρίγωνο Άρη-Δία αλλά και το εξάγωνο Άρη-Κρόνου προσφέρουν σε όλα τα ζώδια υψηλές δόσεις ενέργειας, που μας επιτρέπουν και να δείχνουμε αλλά κυρίως να είμαστε καλά, έτσι που να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα από τα συνηθισμένα, σύμφωνα με το site astrologos.gr.

 

Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι μέρες αυτές φέρνουν έκτακτη τύχη και όλα τα ζώδιακαλούμαστε να ανακαλύψουμε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας, για να τις εκμεταλλευτείς. Οι μέρες είναι κατάλληλες για σχεδιασμό, οργάνωση και μεθόδευση, σημαντικών σχεδίων που μπορεί να έχουμε κατά νου. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να δώσουν θαυμάσια αποτελέσματα τις ημέρες που διανύουμε, οπότε πέρα από την τύχη, η εύνοια των ημερών συνδέεται και με το πώς ο καθένας από μας κινεί τα νήματα των εξελίξεων, έτσι ώστε να βγει ωφελημένος σε κάθε περίπτωση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θετικές συγκυρίες που δημιουργούνται τώρα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με εργασιακά θέματα, που αναζωπυρώνονται και σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό για όλα τα ζώδια να θυμόμαστε πως κάτω από αυτές τις ενέργειες, επειδή ακριβώς είναι τονισμένη η αισιοδοξία, καλό είναι να μη λειτουργούμε παρορμητικά, να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά να οργανώνουμε ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια, για να μπορέσουμε να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό επιτυχίας σε οτιδήποτε επιδιώκουμε.
Σε ένα άλλο επίπεδο, οι ημέρες είναι θαυμάσιες για κοινωνικότητα, για επαφές και για ανανέωση, μια και υπάρχει γύρω μας καλή διάθεση που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, έτσι ώστε να εκτονωθούμε με τον καλύτερο τρόπο και να ανανεώσουμε τον ψυχισμό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου

Κυρίως για όσους ανήκετε στα ζώδια του Κριού, Διδύμων, Λέοντα, Ζυγού, Τοξότη και Υδροχόου του δευτέρου δεκαημέρου ή έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί πραγματικά να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των σχεδίων σας. Εκμεταλλευτείτε το καθετί που μπορεί να έρχεται τώρα προς τη μεριά σας, κάθε άνοιγμα, κάθε πρόταση, μα να θυμόσαστε πως όλα χρειάζονται μέθοδο και οργάνωση, για να μπορέσουν να επιτευχθούν.


 

 

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency