Δημοσίευση : 08:45 05-12-2016

Προβλέψεις για την εβδομάδα 5-11 Δεκεμβρίου 2016 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Πολλές εναλλαγές που μας βγάζουν από τη συντηρητικότητα αλλά μας αλλάζουν και τον τρόπο σκέψης σχεδόν ριζικά, φέρνει η νέα εβδομάδα!

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το συντηρητικό Αιγόκερω που αγαπά τις υποχρεώσεις και τα πρέπει και περνάει στον Υδροχόο για να δώσει πολύ συγκεκριμένη ώθηση στις συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι και τόσο συμβατικές!

Ήλιος και Δίας και από κοντά και ο Κρόνος  συνεργάζονται αρμονικά ώστε να βοηθήσουν να προωθήσουμε τα αισιόδοξα σχέδιά μας που αν ξεκινήσουμε από σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να τα εξελίξουμε και να τους δώσουμε πολύ συγκεκριμένη μορφή!


Ο Ερμής από τον Αιγόκερω είναι συγκρατημένα αισιόδοξος και πάνω από όλα μετρημένος στις επιλογές τους και έτσι τα λόγια μπορεί να είναι λίγα στην ουσία τους αλλά τουλάχιστον μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχουν και συνέπεια..


Ο ανάδρομος και ανατρεπτικός Ουρανός σε καλή όψη με τον Άρη προσπαθεί να επαναφέρει γεγονότα του παρελθόντος αλλά με έναν έντονο και ξαφνικό τρόπο ώστε εκεί που τα είχαμε ξεχάσει έρχονται να μας αποδείξουν ότι μπορούν να επηρεάσουν και το παρόν …


ΔΙΔΥΜΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ είστε αυτοί που υπερέχετε από πλανητικής άποψης και πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις, υπέρ σας φυσικά!


Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο; Διαβάστε τις προβλέψεις από το astrolgos.gr


Προσωπική πρόβλεψη Κριού:

Δεν έχετε φραγμούς εσείς και αυτή τη φορά τα ταξίδια είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μία απόφαση είτε γιατί εκεί βρίσκετε έντονο ενδιαφέρον είτε γιατί το να μην υπάρχουν σύνορα σας βοηθάει να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Έτσι λοιπόν είτε φίλοι από το εξωτερικό είτε συνεργάτες είναι αυτοί που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας είτε εντός είτε εκτός… Ερωτικά το κλίμα έχει μία ευχάριστη αλλά μετρημένη πορεία… Με την έννοια ότι όταν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις κάποιος θα πρέπει να συνηγορήσει και αν ο κλήρος πέσει σε εσάς δε θα σας είναι εύκολο όπως άλλωστε δε σας είναι και ποτέ ειδικά όταν έχετε συγκεκριμένα παραδείγματα από το παρελθόν ότι έπρεπε να είστε πιο ενεργητικοί! Επαγγελματικά να διαφωνείτε αλλά με νόημα και να διεκδικείτε το δίκιο σας!Προσωπική πρόβλεψη ΤαύρουΕσάς τα γεγονότα σας σπρώχνουν σε άλλη κατεύθυνση και μάλιστα πολύ επισταμένα και σας ωθούν σε γρήγορες αποφάσεις που σας δυσκολεύουν γιατί θέλετε να διασφαλίσετε το αποτέλεσμα. Πάντως έχετε ευχάριστες επαγγελματικές ειδήσεις που θα πρέπει να τους δώσετε την υπόσταση που τους αρμόζει και να δείτε πως θα βγάλετε και χρήματα μέσα από αυτό. Μη φοβηθείτε να επισφραγίσετε μία συμφωνία ακόμα και αν εμπεριέχει ένα ρίσκο. Ερωτικά ένα ταξίδι σας ανανεώνει αλλά είναι και ανάγκη σας να αντιδράτε πιο ελεύθερα ακόμα και αν δυσκολεύεστε να το παραδεχτείτε ή πρέπει να μπείτε σε έξοδα για να το αποφασίσετε. Επαγγελματικά, η καλή σας δουλειά σας αποζημιώνει αλλά προσέξτε γιατί υπάρχουν πολλά στη σειρά, και εσείς νομίζετε ότι τα ελέγχετε… Αφενός κουράζεστε και αφετέρου μπορεί μία παράλειψη να σας βάλει σε μπελάδες!


Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων:

Δυναμικοί είστε , ερωτικοί είστε, δε φοβάστε να τολμάτε οπότε είστε και ακαταμάχητοι, τουλάχιστον στον έρωτα! Έτσι λοιπόν προχωράτε ακάθεκτοι και δεν έχετε πρόβλημα να μοιράσετε αφοσίωση, χαρά και διασκέδαση. Πάντως μέρη που είχατε ξαναπάει αποτελούν ωραία επιλογή και βέβαια ιδέες της τελευταίας στιγμής αποδεικνύονται φανταστικές! Γενικότερα πάντως αυτό που σας διακατέχει είναι φιλοσοφημένες κινήσεις έξυπνες μεν αλλά και σωστά σχεδιασμένες αφού φτιάχνετε αρχικά το πλαίσιο και μετά τα επιμέρους… Επαγγελματικά λοιπόν αν κάνετε επεκτατικές κινήσεις δε θα βιαστείτε γιατί αυτό θα σας βάλει σε μελλοντικούς μπελάδες… Και αν καθυστερήσει το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά… Απεναντίας το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου:

Αφήνετε λίγο τους άλλους και ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Αυτό είναι μια διαδικασία που θα την αρχίσετε και σταδιακά θα σας αρέσει κιόλας. Ερωτικά λοιπόν αποφασίζετε να κάνετε ανακωχή και να μαζέψετε όλα αυτά που σας απασχολούν εστιάζοντας σε ποια σημεία φανήκατε υπερβολικοί και ίσως και να παραφερθήκατε για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Επαγγελματικά τώρα έχει έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και όχι μόνο αυτά που είναι άμεσα δικά σας αλλά και σε αυτά που εμπλέκονται και άλλοι ή  να υπάρχουν οφειλές γιατί και με αυτούς μοιράζεστε χρήματα, αφού παίρνουν από τα δικά σας… Βέβαια αν θέλετε να παρατείνετε και πληρωμές αυτή είναι και πολύ καλή ευκαιρία και με καλύτερους όρους γιατί τους αντέχετε!

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα:

Δεν σταματάτε να σκέφτεστε εσείς αλλά και να δημιουργείτε! Το ζήτημα όμως αυτή την εβδομάδα είναι ότι πρέπει να βρείτε και το πώς και αυτό είναι που θα σας αναγκάσει να είστε πιο συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας. Μία πρώτη κίνηση είναι λίστα προτεραιοτήτων και τι τελικά δεν το θέλετε και τόσο πολύ… Κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω γιατί όταν το ξανασκέφτεστε δε σας φαντάζει τόσο σημαντικό. Ερωτικά σας ενδιαφέρουν πιο ουσιαστικές κινήσεις εφόσον τα πρόσωπα είναι ενδιαφέροντα και σας εξιτάρουν! Αυτούς θέλετε να τους κρατήσετε και να τους δώσετε και συγκεκριμένο ρόλο ο οποίος δεν είναι αναχρονιστικός αλλά είναι δείγμα ότι θέλετε κάτι παραπάνω από αυτούς. Επαγγελματικά το ενδιαφέρον στρέφεται στον τρόπο που συνεργάζεστε γιατί αν πρέπει να περιορίσετε ελευθερίες ή να βάλετε όρια και κανόνες είστε σε ιδανική περίοδο γιατί έχετε δίκιο ακόμα και αν δε γίνει εύκολα αποδεκτό!

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου:

Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις! Ερωτικά θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις αλλά με συντονισμένο τρόπο. Αν πιέζετε κάποιους με τις αποφάσεις σας θα έρθει η ώρα που θα σας το ανταποδώσουν και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις. Ό,τι ζητάτε να ξέρετε ότι λειτουργεί και αντίστροφα δηλαδή θα σας το ζητήσουν πίσω… Επαγγελματικά σωστά επιλέγετε κάτι να ομορφύνει το κλίμα που είστε και διατεθειμένοι να πληρώσετε αρχικά αλλά ξέρετε ότι θα το πάρετε πίσω και επιδιώκετε να είναι και σε μεγάλες δόσεις. Ίσως μία ανακαίνιση του χώρου εργασίας αλλά και του σπιτιού να ξεκινήσει και στην πορεία να βγουν και άλλα στη φόρα οπότε και να ξοδευτείτε περισσότερο και σε χρήμα αλλά και σε χρόνο, όμως δεν μπορείτε να το αποφύγετε!

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού:

Και πάλι με τα ερωτικά σας θα ασχοληθείτε και μάλιστα αρχίζει και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα. Κάτι σας αρέσει και τώρα το θέλετε περισσότερο και βέβαια είναι αμοιβαίο. Είναι ίσως και μία ευκαιρία για μια επανασύνδεση ή επαναπροσδιορισμός της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Αυτή τη φορά όμως θα λάβετε και τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να πετύχει το εγχείρημα και θα επιστρατεύσετε όσα μέσα έχετε διαθέσιμα και ακόμα περισσότερα που θα βρείτε στην πορεία γιατί είστε και πολύ εφευρετικοί αυτή την χρονική περίοδο! Επαγγελματικά είστε τόσο σίγουροι ότι πρέπει να επαναφέρετε πράγματα στη βάση τους όσο και να το κάνετε άκομψα αλλά εσείς ξέρετε και την αιτία αλλά και το αποτέλεσμα που επιδιώκετε! Τώρα είστε και πιο φειδωλοί στα έξοδα πράγμα που αποδεικνύεται και πολύ χρήσιμο για να κάνετε μόνο δημιουργικά και αποδοτικά έξοδα!


Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού:

Είστε πιο ήρεμοι αυτή την εβδομάδα και για το μόνο που σας πιάνει ανυπομονησία είναι το σπίτι σας και αυτά που θέλετε να αλλάξετε ή να διακοσμήσετε διαφορετικά! Αυτό που δε σας βοηθάει είναι ο χρόνος γιατί εσείς τον βλέπετε ως εχθρό σας γιατί είναι και το αποτέλεσμα που θέλετε να είναι άμεσο! Ερωτικά σας αρέσει το παραμύθι όμως το φοβάστε όχι γιατί δεν υπάρχουν πρίγκιπες και πριγκίπισσες αλλά γιατί φοβάστε ότι μία μέρα θα εξαφανιστούν έτσι όπως εντελώς ξαφνικά εισχώρησαν στη ζωή σας… Επαγγελματικά σωστά επιλέγετε μία μέθοδο πολύ δοκιμασμένη και έχετε και σωστό ένστικτο το οποίο όμως το έχουν και οι συνεργάτες σας και έτσι όσο μιλάτε και ανοίγεστε τόσο περισσότερο προφυλάσσεστε. Πρέπει όμως να είστε και ρεαλιστές και να μετρήσετε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας γιατί σίγουρα τα χέρια τους δεν τα έχουν σταυρωμένα, απεναντίας ετοιμάζουν δυναμικές παρεμβάσεις!

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη:

Η δική σας φόρα και η δική σας επίδειξη δύναμης είναι αδιαμφισβήτητη και αφού το γνωρίζετε δε σας σταματάει κανείς και τίποτα. Αυτό που λίγο σας βάζει φρένο είναι ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας γιατί είστε φειδωλοί και μετρημένοι και βέβαια προσπαθείτε να συνδυάσετε και τους χρόνους ανάλογα με αυτό. Δηλαδή θα πάρετε παράταση για κάποια θέματα τα οποία κρίνονται απαραίτητα. Γενικότερα καλό θα είναι να κρατήσετε και ένα πιο χαμηλό προφίλ και εξωτερικά αλλά και στις αποφάσεις σας. Πρέπει να αποκτήσετε μία βάση για να μπορείτε να κινείστε με άνεση γύρω από αυτή στα επαγγελματικά σας. Ερωτικά σαφώς και σας εξιτάρουν οι μακρόσυρτες συζητήσεις και τα ωραία λόγια ειδικά αν δε σας δίνουν και την ασφάλεια που θέλετε και σας βάζουν σε ένα αγώνα διεκδίκησης όλο και πιο έντονο!

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω:

Είστε πιο επικοινωνιακοί αυτή την εβδομάδα και αυτό σας κάνει να είστε και πιο φιλόδοξοι! Αυτό που κάνετε στα επαγγελματικά σας είναι να προσπαθήσετε να προλάβετε κάτι που δε θέλετε να σας το πουν για να το κάνετε αλλά να το έχετε ήδη εκτελέσει. Αυτό  δείχνει ότι υπάρχει συντονισμός και ταύτιση απόψεων. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνείτε απόλυτα αλλά κάνετε και κάποιες κινήσεις τακτικής… Ερωτικά αποφασίζετε να είστε πιο ανεξάρτητοι αλλά όχι φαινομενικά αλλά ουσιαστικά, να είστε δηλαδή αυτοί που θα αφήσετε χαλαρά τα γκέμια  δείγμα ότι έχετε εμπιστοσύνη και ότι με αυτό τον τρόπο δίνετε και τον χρόνο στους άλλους να εκφραστούν πιο ελεύθερα! Πάντα βέβαια  παρακολουθείτε τις εξελίξεις και με τον τρόπο σας τους ελέγχετε!

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου:

Μία εβδομάδα που έχετε και πάλι επισκέψεις και αυτή τη φορά η Αφροδίτη σας υπόσχεται καλύτερες στιγμές πιο χαλαρές και να λειτουργείτε με περισσότερη σύνεση ή τουλάχιστον να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Έχετε τον τρόπο να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας και μάλιστα να ωραιοποιείτε οτιδήποτε αρνητικό. Αφήστε που εκφράζεστε και με έναν τρόπο που δεν χρειάζεται να λέτε πολλά αλλά μόνο τα απαραίτητα και αυτά να γίνονται πλήρως αποδεκτά! Επαγγελματικά οι στόχοι σας θέλουν αναπροσαρμογή και μη σας φοβίζει αυτό απλώς πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο υλοποίησης κάποιων πραγμάτων σε πιο μικρά και επιμέρους βήματα. Αρχικά σας τρομάζει η ιδέα να κάνετε κάτι πιο αργά, από την άλλη το παρελθόν σας έχει διδάξει ότι είναι προτιμότερο να το κάνετε πιο ολοκληρωμένα και να έχετε μετρήσει καλύτερα τους ενδεχόμενους κινδύνους!

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων:

Πολλά τα επαγγελματικά ζητήματα για εσάς πολλές και οι υποχρεώσεις και βέβαια λειτουργείτε εις βάρος του ελεύθερού σας χρόνου και βέβαια του έρωτα που αυτή την εβδομάδα τον βάζετε σε δεύτερη προτεραιότητα. Αυτό βέβαια είναι μία δικαιολογημένη και συνειδητή επιλογή, όμως δε σημαίνει ότι θα ευχαριστηθούν και όσοι περιμένουν από εσάς ή ανυπομονούν για να σας δουν και εσείς τους το δίνετε με το σταγονόμετρο…  Ερωτικά λοιπόν είστε μεν περιορισμένοι αλλά δίνετε και χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να το δουν με υπομονή γιατί θα ανακάμψετε και είναι και κάτι που έτσι και αλλιώς το θέλετε… Επαγγελματικά μπαίνετε σε καινούργια καλούπια τα οποία σας μοιάζουν και πολύ ενδιαφέροντα! Θέλετε όμως κάποιες διευκρινήσεις για να είστε πιο σίγουροι και να αποκτήσετε και περισσότερο ζήλο αλλά και για να δώσετε και μεγαλύτερη ένταση. Να ξέρετε πάντως ότι αποφάσεις στα επαγγελματικά σας που δεν τις ξέρετε σας επηρεάζουν και καλό είναι να μη μένετε στην αδράνεια… Αν ψάξετε, κάτι μπορείτε να πάρετε ως πληροφορία!

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency