Δημοσίευση : 14:24 07-12-2016

Ερωτικές Προβλέψεις: Ένας μήνας που o έρωτας γίνεται επαναστατικός..

Προβλέψεις για τον έρωτα - Δεκέμβριος 2016

Είναι η αυλαία του 2016 και ο τελευταίος μήνας της χρονιάς που θέλει τον απολογισμό του αλλά και την αφετηρία των νέων πραγμάτων που θα κάνουμε! Νέοι στόχοι ευνοούνται αλλά και νέες συνεργασίες ή αλλαγή του τρόπου που αντιμετωπίζουμε τις ήδη υπάρχουσες, σύμφωνα με το astrologos.gr. Ο έρωτας αυτό το μήνα περνάει από φάσεις, δηλαδή στην αρχή εξωτερικεύεται σε δόσεις και με φειδώ και στη συνέχεια γίνεται πιο εξωστρεφής και θέλει να κάνει την επανάστασή του είτε στους άμεσα ενδιαφερόμενους είτε προς τρίτους που δημιουργούν εμπόδια είτε με τη θέλησή τους είτε και χωρίς αυτή…
Ο Ερμής μας κάνει ιδιαίτερα συνειδητούς αλλά και πολύ συγκεκριμένους από τον Αιγόκερω, με την ανάδρομη όμως πορεία του από την 19η Δεκεμβρίου να μας υπενθυμίζει ότι το παρελθόν δεν μπορεί να είναι αποκομμένο από το παρόν…

Ο Άρης από τους Ιχθύς από τη 19 Δεκεμβρίου και μετά, ενώ μοιάζει συμβατικός και μας εξάπτει τη φαντασία, δεν είναι και τόσο ειρηνικός όσο θα θέλαμε… Και επειδή είναι και ο μήνας των Χριστουγέννων φέτος είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για να δούμε τα θέματά μας να προωθούνται και να λύσουμε παρεξηγήσεις ειδικά όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στις γιορτές!

Τα φεγγάρια του μήνα η Πανσέληνος την  14 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μας δείχνει ότι η αισιοδοξία μας πρέπει να βαδίσει σε λογικές βάσεις! Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου στο ενδιάμεσο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μας βάζει σε νέες αναζητήσεις που όμως είναι σε απόλυτη συνάρτηση με το παρελθόν!
ΚΡΙΟΣ
Αυτός ο μήνας για εσάς έχει πολλές ευκαιρίες που όμως πρέπει να τις βάλετε στη ζυγαριά και να δείτε τα γεγονότα να σας αποκαλύπτονται μη φοβούμενοι να κάνετε αλλαγές και να κοιτάτε να βρείτε τις λύσεις σας που όμως στα επαγγελματικά σας πρέπει να εκμεταλλευτείτε γνωριμίες του παρελθόντος ή συζητήσεις που έγιναν και για κάποιο λόγο πάγωσαν είτε από δική σας υπαιτιότητα είτε από άλλων. Εσείς όμως είστε αυτοί που μπορείτε κάλλιστα να τις επαναφέρετε και να τις συζητήσετε. Ερωτικά αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να είστε και αισιόδοξοι ότι μπορείτε να πάτε και ταξίδια δείγμα ότι κάνετε και κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό σας και να τονώσετε την σχέση σας. Φροντίστε όμως τα έξοδα γιατί έχετε και πολλές υποχρεώσεις και έτσι θα εξανεμιστούν εύκολα γιατί έχετε την τάση να κάνετε και ακριβά δώρα!

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πολύ συγκροτημένοι αυτό το μήνα και πολύ τυπικοί στις υποχρεώσεις σας μόνο που έχετε γίνει και αρκετά κοινωνικοί με αποτέλεσμα εκεί στις γιορτές των Χριστουγέννων θα είστε και αυτοί που θα κάνετε προσκλήσεις για να περνάτε καλά και μάλιστα με φίλους καλούς και βέβαια με τον έρωτά σας που μπορεί να ξεκινήσει και από φιλικός για να διανθιστεί με ερωτικά στοιχεία και να εδραιωθεί στη συνέχεια… Έρωτες μπορούν να ξεκινήσουν και από το διαδίκτυο και να έχουν γρήγορες εξελίξεις! Επαγγελματικά είστε πολύ καλοί στη διεκπεραίωση αλλά πρέπει να χρειαστείτε και νομικές συμβουλές ή να ανατρέξετε σε συμβάσεις που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε ένα υγιές συμπέρασμα. Πάντως δεν είναι εποχές για να κάνετε βιαστικές κινήσεις αλλά μετρημένες και κάθε φορά να ξέρετε και πως αυτό θα σας βοηθήσει ή θα σας ζημιώσει στα οικονομικά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας μήνας με αρκετά στοιχεία έρωτα και αυτός να είναι στην πρώτη γραμμή και να ζητάει από εσάς όλο και περισσότερο χρόνο αλλά και επισημοποίηση! Είστε πολύ κοντά στο να πάρετε μία απόφαση δέσμευσης που θα είναι για εσάς κάτι που το θέλετε πολύ και το επιδιώκετε. Ευκαιρία να βάλετε τα γιορτινά σας και να είστε αυτοί που θα πρωταγωνιστήσετε αυτές τις γιορτές. Και επειδή θέλετε να πάτε ή να ξανακάνετε τα ίδια πράγματα δείγμα ότι θέλετε να διασφαλίσετε το αποτέλεσμα και αυτή τη δυνατότητα θα την έχετε ειδικότερα όσο πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων! Ερωτικά σας αρέσει να σας αποδέχονται! Επαγγελματικά είστε αυτοί που θα βάλετε και όρια αλλά και εσείς θα μπείτε σε πλαίσια γιατί τώρα και οι συνεργάτες σας είναι επιφυλακτικοί αλλά και εσείς από την πλευρά σας δε θέλετε μεγάλα ανοίγματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σταδιακά αυτός ο μήνας σας δίνει τις ευεργεσίες του αρχικά βοηθώντας σας να λύσετε ένα θέμα που σας απασχολεί στα οικονομικά σας και στη συνέχεια να σας βάλει σε περιορισμό ως προς τη διαχείριση αυτών αλλά και να είστε φειδωλοί στον τρόπο που εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας. Σίγουρα κοντά στις γιορτές θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας και θα έρθετε κοντά με ανθρώπους που χαθήκατε στο παρελθόν και βέβαια τώρα θα αποκαταστήσετε τις όποιες αποστάσεις και θα καταλάβετε ότι πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή μαζί τους. Επαγγελματικά είστε πολύ άμεσοι αλλά και διεκδικητικοί ίσως και ανταγωνιστικοί παραπάνω από όσο πρέπει αυτή τη φορά γιατί βλέπετε ότι επαναφέρουν θέματα τα οποία εσείς θεωρούσατε κλειστά και το κάνουν με σκοπιμότητα!

ΛΕΩΝ
Ένας μήνας με αρκετή κινητικότητα και εκδηλώσεις αλλά και έρωτα που θα σας βάλει σε διαδικασίες να ανασκουμπωθείτε και να φορέσετε τα σοβαρά σας. Έτσι λοιπόν σωστά είστε πολύ εκλεκτικοί και σωστά σκέφτεστε να τελειώσετε μία κατάσταση ερωτική που δεν έχει κάτι να σας προσφέρει ή να την αφήσετε σε ένα εντελώς πλατωνικό επίπεδο μέχρι νεοτέρας που θα το ξανασκεφτείτε στη συνέχεια. Η εργασία σας έχει συζητήσεις για θέματα που υπήρχαν στο παρελθόν και τώρα ξέρετε ότι είναι μία ευκαιρία να βγάλετε χρήματα με κάτι που δε σας δίνει και τόση μεγάλη ικανοποίηση που όμως δεν μπορείτε και να το αρνηθείτε εύκολα. Επαγγελματικά σας καταπιέζουν με τον τρόπο τους όμως και εσείς ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ή τουλάχιστον δεν μπορείτε να μην ακολουθήσετε κάποιους πιο γρήγορους ρυθμούς θυσιάζοντας κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ερωτικός είναι αυτός ο μήνας για εσάς με αρκετές αναθεωρήσεις και δεύτερες ευκαιρίες που θα δώσετε ή τουλάχιστον αν δεν τις δώσετε δε θα κλείσετε οριστικά την πόρτα για να ξανασκεφθείτε πως θα τους επαναφέρετε και τι θα ζητήσετε ως όρους για να ενδώσετε εκ νέου. Ερωτικά πάντως οι καινούργιες γνωριμίες θέλουν μία στρατηγική προσέγγισης πολύ μελετημένη πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Επαγγελματικά δεν είναι εύκολο να αποκοπείτε από αυτά που έχουν προηγηθεί γιατί σας ακολουθούν. Πάντως  μην πιστεύετε ότι πρέπει να τα αλλάξετε όλα και να πάτε σε μία γραμμή άρνησης γιατί αυτό θα σας βάλει σε μεγαλύτερες περιπέτειες. Κάντε μία συλλογή όλης της εμπειρίας σας και κυρίως των γνώσεων που έχετε αποκομίσει και προσπαθήστε να τις φέρετε στο παρόν με όποιον τρόπο μπορείτε ώστε να είναι ωφέλιμες!

ΖΥΓΟΣ
Από τους ευνοημένους είστε αυτό το μήνα και όσο πλησιάζετε προς τα Χριστούγεννα όλο και περισσότερο βλέπετε ότι και προβάλλεστε αλλά και βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή χρονική στιγμή και για να επωφεληθείτε στον έρωτα αλλά και για να κάνετε κάτι στη δουλειά σας που θα σας δώσει πόντους. Το βασικό σας ατού είναι η επικοινωνία γιατί ξέρετε να χειρίζεστε τα πράγματα με εντελώς διπλωματικό τρόπο χωρίς να λέτε περιττά και απεναντίας να λέτε τα σημαντικά και να γίνεστε πειστικοί. Ερωτικά, δεν αφήνετε το αντικείμενο του πόθου σας ανεκμετάλλευτο απεναντίας είστε αυτοί που ξέρετε να δίνετε ικανοποίηση αν και δεν είστε τόσο συνεπείς όσο θα ήθελαν λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων. Επαγγελματικά σας αγχώνει μία ακόμα πρωτοβουλία που πρέπει να πάρετε και μάλιστα να είστε αυτοί που θα βγείτε μπροστά για να την υποστηρίξετε και να γίνει εύκολα αποδεκτή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας καλός σε γενικές γραμμές μήνας για εσάς είναι αυτός, που σας κάνει τόσο γρήγορους όσο πρέπει στον έρωτα και σας δίνει αρκετή φαντασία για να περάσετε πολύ ωραίες γιορτές έχοντας δίπλα σας αυτούς που σας κάνουν να νιώθετε ερωτικοί και ποθητοί! Βέβαια αυτό που σας αρέσει περισσότερο είναι να τηρείτε τα ήθη και τα έθιμα ή τις επισκέψεις σε μέρη που σας γεμίζουν με αναμνήσεις. Φροντίστε να έχετε αποδεσμευθεί από οικογενειακές υποχρεώσεις για να είστε και πιο χαλαροί για να ζήσετε τον έρωτα! Επαγγελματικά αυτός ο μήνας έχει δυσκολίες στη συνεννόηση γιατί οι απόψεις διίστανται και έτσι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να καταλήξετε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Ερωτικά σίγουρα οι γιορτές είτε σας αρέσουν, είτε αρέσουν σε αυτούς που συνδέεστε ερωτικά και έτσι θα σας παρασύρουν και θα περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε κυρίως αν αποφασίσετε να είστε εκδηλωτικοί χωρίς να φοβάστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε πάρει συγκεκριμένη φόρα αλλά αυτό που σας κάνει διαφορετικούς είναι ότι ξέρετε να κρατάτε αποστάσεις όπου χρειάζεται. Για αυτό και είστε είτε συγκρατημένοι είτε αρκετά αργοί για να δείτε αν τελικά θα προχωρήσετε και μέχρι που γιατί θέλετε συγκεκριμένη πορεία και συγκεκριμένες προδιαγραφές κυρίως για τα επαγγελματικά σας. Οικονομικά είστε σωστοί στις διαπραγματεύσεις σας γιατί δε θέλετε να δείξετε καμία εμπιστοσύνη, απεναντίας θέλετε τυπικότητα. Άλλωστε αυτό είναι που σας δίνει και την αναμενόμενη ασφάλεια ή τουλάχιστον μία κάποια ευελιξία. Πάντως πρέπει να είστε φειδωλοί στα έξοδα και γενικά να μην πάρετε κάτι που έχετε ένα παρόμοιο και κάνατε τη δουλειά σας. Επαγγελματικά μην απορείτε που υπάρχουν ξανά διαπραγματεύσεις για ένα θέμα που εσείς δε θέλετε καν να μπείτε στη διαδικασία να το συζητήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά ερωτικοί είστε εσείς αυτό το μήνα κυρίως γιατί δε φοβάστε το συναίσθημα αλλά και ότι απορρέει από αυτό! Ερωτικά λοιπόν ξέρετε ότι αυτό που ζητάτε είναι ανάλογο με αυτό που δίνετε και μάλιστα είστε αρκετά γενναιόδωροι ακόμα και στις εκδηλώσεις σας που γενικά είναι συγκρατημένες. Προσέξτε μόνο γιατί ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να σας αποσυντονίσει ακόμα και αν ξέρετε ότι είναι αδιέξοδος… Τουλάχιστον μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία να το ξαναπάτε αλλά να ξέρετε ότι είναι περιορισμένης διάρκειας… Επαγγελματικά, και πάλι πρέπει να ξεσκονίσετε τις γνώσεις σας και να ξαναθυμηθείτε τι έχετε να ασχοληθείτε και τον τρόπο που υλοποιούνται κάποια πράγματα γιατί αυτό θα σας βοηθήσει σε μία απόφαση που μπορεί να έχει και οικονομικές προεκτάσεις σημαντικές. Μη βαρυγκωμάτε για την κούραση γιατί η οικονομική άνεση μπορεί να σας ξεκουράσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικότερα έχετε μία εύνοια συνολική οπότε για να πάμε στα επιμέρους και να τα αποσαφηνίσουμε θα δείτε ότι οι φίλοι σας είναι αρκετά υποστηρικτικοί στις ενέργειές σας και σας βοηθάνε είτε με σωστές συμβουλές είτε με συμπαράσταση για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας! Πάντως αυτό που σας βοηθάει σημαντικά είναι η εμπειρία σας και η αισιοδοξία σας! Ερωτικά είστε πολύ άμεσοι και μάλιστα ξέρετε να αποσαφηνίζετε τα θέματα ακόμα και με υπονοούμενα όλο νόημα που πετάτε χωρίς να χρειάζεται να μπείτε σε λεπτομέρειες… Αυτό που έχει σημασία για εσάς είναι να ζείτε την στιγμή και αυτό το μήνα θα μπερδευτείτε λίγο γιατί τα συναισθήματα του παρελθόντος δεν έχουν σβήσει αν και εσείς δυσκολεύεστε να το παραδεχτείτε… Επαγγελματικά, νέοι στόχοι προστίθενται και κάποιοι είναι αναγκαστικοί αφού πρέπει να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί από όσο πιθανόν είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε και να αναγκάζεστε!

ΙΧΘΥΕΣ

Επισκέψεις έχετε εσείς αυτό το μήνα και είναι ο Άρης που θα έρθει να σας τονώσει την ενέργεια και να σας κάνει πολύ πιο γρήγορους αλλά και πολύ συγκεκριμένους στις αναζητήσεις σας! Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι  στόχοι που έχετε και γενικά να προσπαθήσετε να συντονιστείτε με το παρόν γιατί έχετε την τάση να αφήνετε εκκρεμότητες εσκεμμένα και να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στο παρόν και στις παρούσες υποχρεώσεις. Ερωτικά μία νέα αρχή με άλλες βάσεις θα γίνει εφόσον και εσείς είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε και να συμμεριστείτε περισσότερο τους άλλους αλλά και αυτά που θέλουν από εσάς. Επαγγελματικά μία δραστηριότητα του παρελθόντος με πιο σύγχρονο τρόπο είναι πολύ δελεαστική και βέβαια δεν πρέπει να την αρνηθείτε έστω και αν κάτι πρέπει να το κάνετε παράλληλα και όχι ως κύρια εργασία σας!

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency