Δημοσίευση : 09:25 16-12-2016

Προβλέψεις για το τριήμερο 16 ως 18 Δεκεμβρίου 2016

Οι όψεις του τριημέρου και οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια:

Ένα ευχάριστο, ανανεωτικό και απολαυστικό τριήμερο ξεδιπλώνεται μπροστά μας και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι αφού η Σελήνη από το μεσημέρι της Παρασκευής θα βρίσκεται στον  πληθωρικό, γενναιόδωρο και εραστή της όμορφης ζωής Λέοντα!
Υπάρχει γενικότερα μια εξωστρεφής διάθεση, που δημιουργεί σε όλα τα ζώδια την ανάγκη να συνυπάρξουμε, να μοιραστούμε χαρά και θετική ενέργεια με τα πρόσωπα που αγαπάμε, με τα παιδιά μας, με το σύντροφό, με τους φίλους μας, διαμορφώνοντας ένα πολύ όμορφο κλίμα το τριήμερο αυτό, να ενισχύσουμε την κοινωνική μας ζωή και να διασκεδάσουμε!
Την ημέρα του Σαββάτου, η αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης τις πρωινές ώρες της ημέρας δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις και συνθήκες, κυρίως για κατανάλωση. Πολύ πιθανόν λοιπόν, να επιδοθούμε σε προσφιλή μας… σπορ, όπως είναι το shopping, εκτονώνοντας όμορφα τη διάθεσή μας. Παράλληλα, μια βόλτα, ένας καφές που απολαμβάνουμε με έναν φίλο, είναι λόγοι που μπορεί να ανεβάσουν την ψυχολογία μας! Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες να ασχοληθούμε και με θέματα που αφορούν την ομορφιά, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να του δώσουμε ό,τι μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα και όμορφοι!
Οι βραδινές ώρες του Σαββάτου είναι κατάλληλες για διασκέδαση, για εκτόνωση, αλλά και για ανανέωση της ερωτικής ζωής, μια και οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε πολλές περιπτώσεις, το απαιτούν, αναφέρει το site astrologos.gr.
Αλλά και η μέρα της Κυριακής έχει ένα πολύ όμορφο χρώμα, που μας κάνει να νιώθουμε ευδιάθετοι κι αισιόδοξοι, ενώ δημιουργεί όμορφα χαμόγελα, τα οποία ανταλλάσσουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε.Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την ενέργεια του τριήμερου αυτού, για να προσφέρουμε στην ψυχή μας ό,τι την τροφοδοτεί με χαρά και ευχαρίστηση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Λέοντα

Κυρίως όσοι ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες), το τριήμερο αυτό είναι ιδανικό για να ανανεωθείτε και κυρίως να έρθετε πιο κοντά σε όποιον αγαπάτε δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα στις σχέσεις σας!
Ανάδρομος Ερμής

ΥΓ. Από τη Δευτέρα, ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία δημιουργώντας τις γνωστές συνέπειες για το επόμενο διάστημα, δηλαδή εντείνει το περιβάλλον της ασυνεννοησίας και της ασάφειας! Σε πολλές περιπτώσεις όμως, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα ζώδια να διορθώσουμε πράγματα τα οποία δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε όπως έπρεπε αφενός, αφετέρου επαναφέρει σχέσεις από το παρελθόν, με τις οποίες έχουμε ακόμα κάτι να ανταλλάξουμε…
IFrame

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency