Δημοσίευση : 15:30 17-10-2016

Ντοπάρεται η Χίλαρι Κλίντον πριν από τα debate

Το μεγάλο αυτό ερώτημα έθεσε ο Αμερικανός Μίδας, Ντόναλντ Τραμπ, ζητώντας από την πολιτική του αντίπαλο, Χίλαρι Κλίντον, να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει πάρει φάρμακα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τηλεμαχίας.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το αν η Χίλαρι ενισχύει το οργανισμό της με φαρμακευτικά σκευάσματα πριν από τα debate, οι δημοσκοπήσεις είναι με το μέρος της.

Ενόψει του τρίτου και τελευταίου προεδρικού ντιμπέιτ (την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου), ο Ντέιβιντ Άξελροντ, στρατηγικός αναλυτής των Δημοκρατικών, έσπευσε να δηλώσει ότι, μετά την πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ, η Χίλαρι θα έπρεπε να ξανασκεφθεί την συμμετοχή της στην τηλεμαχία.

Την ίδια ώρα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφές προβάδισμα της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Δημοσκόπηση της «Washington Post «δείχνει ότι η Χίλαρι προηγείται κατά τέσσερις μονάδες έναντι του Τραμπ (47% Χίλαρι, 43% Τραμπ ενώ δημοσκόπηση του CNN φέρει τη Χίλαρι να προηγείται με 47% έναντι 39% του Τραμπ.

Κι ενώ έχουν ανάψει για τα καλά τα αίματα και στα δύο στρατόπεδα-τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς- ο υποψήφιος του Τραμπ για την αντιπροεδρία, Μάικ Πενς προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Φυσικά θα δεχθούμε το αποτέλεσμα των εκλογών», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο «NBC», δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Τραμπ καταγγέλλει πάνω απ΄όλα την «μονολιθική υποστήριξη» των μεγάλων μέσων ενημέρωσης προς την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα email που δημοσίευσε ο ιστότοπος «Wikileaks» , το επιτελείο της Χίλαρι προσπαθεί να «καλύψει» τα υπερευαίσθητα θέματα όπως, τα φορολογικά και το θέμα της υγείας της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Από τον/την pentapostagma.gr

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΣΜΟΣ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency