Δημοσίευση : 19:49 17-10-2016

Μόσχα προς ΗΠΑ: Νέες προειδοποιήσεις για κυρώσεις μετά τις απειλές

Ρώσος ΥΦΥΠΕΞ Σεργκέι Ριαμπκόφ: όλα αυτά αποτελούν σαφές δείγμα αδυναμίας της αμερικανικής κυβέρνησης και έλλειψης μηχανισμών που θα επέτρεπαν να επιτευχθούν συμφωνίες πάνω σε μια ρεαλιστική βάση, σύμφωνα με το πρακτορείο ΡΙΑ-ΝΟΒΟΣΤΙ.

Μιλώντας για τις αμερικανικές επιθέσεις στη Ρωσία αναφορικά με τις εξελίξεις στη Συρία, ο Σ. Ριαμπκόφ εξηγεί ότι «...δεν σταματάμε να εργαζόμαστε ώστε να επαναφέρουμε τους παράγοντες της Ουάσιγκτον στη... γη. Τους καλούμε να κατανοήσουν την κατάσταση όπως αυτή είναι στην πραγματικότητα και όχι να τρέφουν φρούδες ελπίδες ότι φωνασκώντας θα μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους», αναφέρει το newsit.gr.

Αναφορικά με τις συνεχείς απειλές για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας από τις ΗΠΑ ο κ. Ριαμπκόφ, θυμίζει ότι η Ουάσιγκτον «πρέπει να έχει διαπιστώσει τις προειδοποιήσεις τις Μόσχας πως σε όποιες κυρώσεις επιβληθούν θα υπάρξουν, όπως πάντα, απαντητικές που θα είναι συμμετρικές».

Έτσι εκείνο που μένει είναι η ρεαλιστική προσέγγιση και η από κοινού αναζήτηση λύσεων σε κάθε πρόβλημα, καταλήγει ο Ρώσος αξιωματούχος.

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΣΜΟΣ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency