Δημοσίευση : 00:57 19-10-2016

Πότε περιμένουν παγκόσμιο πόλεμο μέσα από το Κρεμλίνο – Δήλωση ΣΟΚ

Άνθρωπος μέσα από το Κρεμλίνο προειδοποίησε για πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες «ακόμα και πριν τις αμερικανικές εκλογές», παροτρύνοντας τους πολίτες να αποθηκεύσουν φαγητό.

Πρόκειται για τον Sergei Markov, μέλος του «Civic Chamber-Πολιτικού Γραφείου» του Κρεμλίνου.

Μιλώντας στην «Daily Beast» δήλωσε πως «υπάρχουν σοβαρές εντάσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον… ο πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ».
«Προσωπικά σκοπεύω να συγκεντρώσω 200 κονσέρβες με χοιρινό, ώστε να είμαι έτοιμος σε ενδεχόμενο πολεμικής κρίσης. Συμβουλεύω τον καθένα να κάνει το ίδιο», πρόσθεσε ο Markov.
Η προειδοποίηση του Ρώσου αξιωματούχου πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, καθώς είναι γνωστός για τις στενές επαφές που έχει με την ρωσική ηγεσία.
Αν θα ξεκινήσει πόλεμος πριν τις αμερικανικές εκλογές, κανείς δεν το ξέρει, ωστόσο τέτοιου είδους δηλώσεις από ανθρώπους κοντά στον Πούτιν δείχνουν πως η κατάσταση είναι έκρυθμη και αρκεί ένα μικρό «τσαφ« για να προκαλέσει λαίλαπα.
Εξάλλου η Ρωσία είναι αποφασισμένη να χτυπήσει πρώτη, προκειμένου να προλάβει δυσάρεστες γι’ αυτή καταστάσεις.
Άλλωστε εντός Ρωσίας οι πολεμικές προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.
Πέραν της συνεχούς λειτουργείας των πολεμικών εργοστασίων και των στρατιωτικών ασκήσεων, υπήρξε η προετοιμασία 40.000.000 Ρώσων πολιτών (πολιτική προστασία) σε σενάριο πυρηνικού πολέμου, ενώ εδώ και μήνες οι Ρώσοι μαζεύουν προμήθειες φαγητών και νερού στις αποθήκες τους.

ΠΗΓΗ: el.gr/i

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΣΜΟΣ

Get it on Google Play

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency