Δημοσίευση : 21:19 19-10-2016

Περιμένουν στην Τουρκία πολύνεκρες επιθέσεις σε πέντα μεγάλες πόλεις

Προειδοποίηση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, ΜΙΤ, ότι σε πέντε μεγαλουπόλεις της Τουρκίας αναμένονται επιθέσεις αυτοκτονίας εξ’ αιτίας τις πολεμικής επιχείρησης κατά της Μοσούλης, έχει σημάνει συναγερμό και συνεχώς λαμβάνονται έκτακτα μέτρα ενώ μια αδιόρατη ατμόσφαιρα πανικού έχει αρχίσει και καταλαμβάνει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με την Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας και την ΜΙΤ στις πόλεις Κωνσταντινούπολη, Γκαζίαντέπ, Άγκυρα, Αττάλεια και Σμύρνη, αναμένονται επιθέσεις αυτοκτονίας ενώ προειδοποιήσεις για να ληφθούν έκτακτα μέτρα έχουν σταλεί σε 81 τοπικές Διευθύνσεις Ασφαλείας σε όλη την Τουρκία.

Το κλίμα έχει βαρύνει και οι πληροφορίες ότι στελέχη του ISIS έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία από την Συρία και το Ιράκ, όπου υποχωρούν οι Τζιχαντιστές και ότι είναι αποφασισμένα να εκδικηθούν την Τουρκία για την στροφή που έχει κάνει και έχει στραφεί εναντίον τους.
Στις προειδοποιήσεις περιλαμβάνεται και το ενδεχόμενο αεροπειρατειών, γεγονός που έχει επίσης σημάνει συναγερμό στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας.
Η κατάσταση όσο ο πόλεμος κατά του ISIS εντείνεται, αναμένεται να οξυνθεί ακόμα περισσότερο καθώς σε όλη την Τουρκία υπάρχουν θύλακες Τζιχαντιστών από την περίοδο που ο Ερντογάν συνεργάζονταν στενά μαζί τους και τώρα το τίμημα αυτής της συνεργασίας πλανάται σε όλη την χώρα.
Το άρθρο αναρτήθηκε στο nikosxeiladakis.gr

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΣΜΟΣ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency