Δημοσίευση : 22:48 19-10-2016

Τρόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο!Το Ναύαρχος «Κουζνέτσοφ» προ των Στενών της Μάγχης!

Ανοιχτά της Νορβηγικής θάλασσας εντοπίστηκε το ρωσικό αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ, το οποίο κατευθύνεται, συνοδεία άλλων πολεμικών πλοίων, προς τη Μεσόγειο Θάλασσα και την περιοχή της Συρίας…Προκαλώντας τρόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Το βρετανικό επιτελείο θεώρησε σκόπιμο να στείλει δύο πολεμικά πλοία στην περιοχή, προκειμένου να γίνουν η «σκιά» του Ρωσικού στόλου και να καταγράφουν τις κινήσεις του.

russ3
Οι Βρετανοί δεν έχουν ενημερωθεί από το ρωσικό στόλο αν θα διαβούν το αγγλικό στενό, ή αν θα περάσουν δυτικά της Ιρλανδίας. Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μάικλ Φάλον, δήλωσε ότι τα δύο βρετανικά πλοία θα ακολουθούν το ρωσικό στόλο σε κάθε του βήμα και θα καταγράφουν κάθε του κίνηση, καθώς «είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουν τα πάντα για την ασφάλεια της Βρετανίας».Τρόμος  στο Ηνωμένο Βασίλειο…Το Ναύαρχος «Κουζνέτσοφ» προ των Στενών της Μάγχης! (χάρτης) - Εικόνα1
Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, το HMS Duncan (φώτο) αναχώρησε από το Πόρτσμουθ, με σκοπό να ενισχύσει το HMS Richmond στην περιοχή. Ακολούθως, το HMS Dragon θα παρακολουθεί τις κινήσεις του ρωσικού αεροπλανοφόρου στην πορεία του μέχρι την Πορτογαλία.
Το Ναύαρχος Κουζνέτσοφ μεταφέρει πάνω από 50 Μαχητικά , καθώς και Αντιαεροπορικά οπλικά συστήματα. Τουλάχιστον 6 Ρωσικά πολεμικά  πλέουν προς τη Συρία, όπου  και θα συναντήσουν τα άλλα 10 ρωσικά που βρίσκονται στην περιοχή.
veteranos.gr

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΣΜΟΣ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency