Δημοσίευση : 22:21 08-04-2017

Hurriyet:«Ο Πούτιν ενέκρινε τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς για.. τον Τραμπ»

Ο Β.Πούτιν σε «συνεννόηση» με το Ν.Τραμπ ενέκρινε τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς χωρίς να υπάρξει ενεργοποίηση των συστημάτων S-300 και S-400.

Πολλά ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι αν και η Συρία προστατεύεται από τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα, S-300 και S-400 και άνετα θα κατέρριπταν τους αμερικανικούς Τόμαχοκ, όμως αυτά δεν ενεργοποιήθηκαν
Την απάνητηση την δίνει ένας Ρώσο στρατηγικός αναλυτής, ο İgor Eydman, στην εφημερίδα Hürriyet και στον ανταποκριτή της στην Μόσχα, Nerdun Hacıoğlu.
Κατά την ανάλυσή του ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση από το κατεστημένο της Ουάσιγκτον το οποίο επιχειρεί να τους προσάψει υπόγειες διασυνδέσεις με τον ρωσικό παράγοντα ώστε να τον βοηθήσουν να κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές.
Θεωρεί μάλιστα ότι κινδυνεύει πλέον ακόμα και με καθαίρεση, οπότε επειγόντως χρειαζόνταν έναν «χολυγοντιανού» τύπου κτύπημα κατά του προέδρους Άσαντ που να παρουσίαζε τον Αμερικανό πρόεδρο ως «ανεξάρτητο» από τους Ρώσους.
Μάλιστα κατά την ανάλυσή του  ο Β.Πούτιν σε «συνεννόηση» με το Ν.Τραμπ ενέκρινε τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς χωρίς να υπάρξει ενεργοποίηση των συστημάτων S-300 και S-400.
Αυτό που εμφανίστηκε τουλάχιστον εικονικά ήταν ότι ο Ν.Τραμπ έκανε αυτό που δεν έκανε ο Μ.Ομπάμα. Ταυτόχρονα το Κρεμλίνο συμμετέχει στο όλο παιχνίδι ανακοινώνοντας πολύ σκληρές δηλώσεις εναντίον του
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν κάνει την ίδια ακριβώς σκέψη. Άλλωστε όπως έχει φανεί από τους σημερινούς βομβαρδισμούς η βάση της Shayrat είναι ακόμα λειτουργική. από το pronews.gr

Από τον/την Newsroom

A A
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Άρθρου
Τουρκία Hurriyet Vladimir Putin Donald Trump Ντόναλντ Τράμπ Βλαντιμίρ Πούτιν Συρία Βομβαρδισμοί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΣΜΟΣ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency