Δημοσίευση : 09:56 17-05-2017

Ο Μπερλουσκόνι λόγω... κρίσης ζήτησε να πληρώνει… μικρότερη διατροφή!

Τον "τσάκισε" η οικονομική κρίση και δεν μπορούσε άλλο να πληρώνει τα 1,4 εκατ. ευρώ της διατροφής στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο. Και ζήτησε να μειωθεί το ποσό. Αλλά κανείς δεν τον πίστεψε!

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας απέρριψε το αίτημα του πρώην πρωθυπουργού για μείωση του ποσού που κατέβαλε ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, μέχρι το 2015.

«Ο Μπερλουσκόνι είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο» και η διαφορά των εισοδημάτων του, με εκείνα της πρώην συζύγου του «είναι ουσιαστική», αποφάνθηκαν οι ανώτατοι δικαστές.

Βάσει των φορολογικών του δηλώσεων, ο μέσος όρος των ετήσιων εισοδημάτων του Μπερλουσκόνι υπολογίσθηκε στα 53 εκατομμύρια ευρώ, σε ό,τι αφορά την περίοδο από το 2006 μέχρι το 2010.

Παράλληλα, τα μέλη του ιταλικού Αρείου Πάγου θεώρησαν ότι δεν διαθέτει βάση ο ισχυρισμός των συνηγόρων υπεράσπισης του πρώην Καβαλιέρε, ότι τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής κρίσης, οι απολαβές του μειώθηκαν.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, αναφέρουν ότι το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα, ίσχυσε μέχρι την έκδοση της απόφασης διαζυγίου, το 2015. Η Βερόνικα Λάριο και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήραν επίσημα διαζύγιο πριν δυο χρόνια, και η διατροφή μειώθηκε στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο «μίστερ τιβί» έχει προσφύγει ζητώντας, να μειωθεί και το ποσό της νέας διατροφής, αλλά η σχετική απόφαση δεν έχει ακόμη εκδοθεί, αναφέρει το Newsit.gr.

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΣΜΟΣ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency