Δημοσίευση : 12:24 18-06-2017

Αυθαίρετο καλοκαιρινό μέγαρο για τον Ερντογάν στο χωριό Οτλούκ της Μαρμαρίδας

Ο βουλευτής Ακίν Ουστουντάγ του κόμματος CHP, δήλωσε πως στην περιοχή Γκιόκοβα του χωριού Οτλούκ της Μαρμαρίδας άρχισε η κατασκευή ενός "καλοκαιρινού μεγάρου" για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως η κατασκευή αυτή δεν είναι νόμιμη.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 14/6 ο βουλευτής Μούγλων του CHP Ακίν Ουστουντάγ, δήλωσε πως στο χωριό Οτλούκ της Μαρμαρίδας κατασκευάζεται "καλοκαιρινό μέγαρο" για τον Ερντογάν. Ο Ουστουντάγ ανέφερε πως στην θέση του 4 δωματίων σπιτιού ρης εποχής Τουργκούτ Οζάλ, κατασκευάζεται ένα κατάλυμα με 300 δωμάτια και με τείχη τα οποία διακρίνονται από το διάστημα. Ο Ουστουντάγ υποστήριξε ότι στην περιοχή που κατασκευάζεται το οίκημα δεν επιτρέπεται η δόμηση.

300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι τι θα το κάνεις ;
Ο Ουστουντάγ είπε πως η περιοχή εκεί είναι δάσος με θάμνους και ότι σχεδιάζεται ένα καλοκαιρινό μέγαρο 300 δωματίων στο οποίο θα εργάζονται 400 άτομα. Ο Ουστουντάγ ανέφερε πως το σπίτι αυτό εφάπτεται στην θάλασσα και ότι σχεδιάζεται να κατασκευαστεί προβλήτα. Τέλος δήλωσε: ¨ Μα τι θα το κάνεις 300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι ;  Θα βάζεις μήπως να κάνουν διακοπές εκεί όλη η δυναστεία σου ή μήπως θα κάνουν διακοπές εκεί οι πρίγκιπες του Κατάρ με τα πολλά παιδιά; Η μεγάλη προβλήτα για ποιόν γίνεται; Μήπως θα αγκυροβολήσουν εκεί οι πλούσιοι Άραβες σεΐχηδες του Κατάρ; ¨.
Eιδική απόφαση για το αυθαίρετο καλοκαιρινό μέγαρο
O Ουστουντάγ τόνισε πως ο χώρος βρίσκεται 500 μέτρα μέσα σε περιοχή προστατευόμενη και έδειξε φωτογραφίες από την κατασκευή.  Ο Ουστουντάγ υπενθύμισε πως το χωριό εκεί είναι περιοχής 1ου βαθμού προστασίας  και ότι υπήρξε αλλαγή στον πολεοδομικό σχεδιασμό.
tourkikanea

Από τον/την Newsroom

A A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΣΜΟΣ

Get it on Google Play
Difernews Official Facebook Page
Difernews Official Twitter Page
Difernews Official Google Page
Copyright © 2011 difernews.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όροι Χρήσης
|
Επικοινωνία
|
Αρθογράφοι
|
Newsletter
Pixrow Digital Agency
Designed & Developed 2011 by Pixrow Digital Agency